reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

swego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płci :) u mnie się sprawdził

Link do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Haha moja córka według tego kalendarza powinna być chłopcem :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jest moja zguba :D piwko było, nagana też, na babach nie był hehe. Ze zbliżenia nici, dobrze,że było już rano,a jutro przerwa. Bo nie wiem jak WY ale ja ten cykl planuje co dwa dni działać, bo wcześniej było albo za często albo za rzadko.

Gdzie pouciekałyście ,.. " Na wspólną " ? hehe
My tez od tego cyklu co dwa dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Gratuluje pozytywnych testów ;*

Witam;)

Moja @ w końcu się skończyla. Matko boska 6 dni lało się że mnie tragedia normalnie.
Ja po @ a M pojechał dziś w nocy w delegacje;po taka to szczęściara;p ale mam nadzieję że do płodnych wrócić do domku;)

Dzieciaki z koleżanką w domku a ja czekam na teściowa pod ginekologiem;p ona po zabiegu to bałam się żeby sama jechala autem. ;P

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Katka za dobra z Ciebie synowa hehehe
Ze mnie sie Mali 2 dni... 3 dzis juz mniej
I planujemy co 2 dni! ...bo teraz wyszło ze owulke mialam później masakraaaa

Veraska oj dobrze ze moj nie ma takich pomysłów ..cwiczy te swoje mięśnie to pic nie moze hahahaha
I problem z glowy he
Pozatym domator weee

Ostatnia edycja:
reklama
Onaona mój to samo hahaha;p tylko siłownia i siłownia;p

Skąd ja to znam;p i tylko słyszę idź na siłownię ;p jprdl niech on mi pokaże jakaś z moich koleżanek która wygląda jak ja. Po 2 dzieci. Więc nawet z nim nie dyskutuje bo szkoda nerwów.

Ja dalej czekam w aucie na teściowa;p

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry