olaaa7
Fanka BB :)
Ja tu pracuje od stycznia 2014, najpierw na stażach, potem na robotach publicznych, później miałam pierwszą umowę na czas określony na 2 lata, teraz dostałam drugą na rok i w kadrach mi powiedzieli, że następna będzie już na czas nieokreślony. Co prawda nie zastępuję nikogo i powinnam być spokojna o swoje stanowisko, w dodatku jedno z osób z mojego pokoju za niecałe 2 lata przechodzi na emeryturę a druga za 3 lata, ale zawsze jest jakaś niepewność co może być
Jeśli chodzi o imiona to nam się podoba Lilianna i Kajetan, a czy nasze typy się nie zmienią gdy przyjdzie co do czego to się zobaczy
Dziewczyny a jaki polecacie kwas foliowy? Ostatnie 3 miesiące brałam Folik ale czytałam różne opinie, że niby ostatnio lekarze polecają zmetylowane formy kwasu foliowego, sama nie wiem co o tym myśleć.
Jeśli chodzi o imiona to nam się podoba Lilianna i Kajetan, a czy nasze typy się nie zmienią gdy przyjdzie co do czego to się zobaczy
Dziewczyny a jaki polecacie kwas foliowy? Ostatnie 3 miesiące brałam Folik ale czytałam różne opinie, że niby ostatnio lekarze polecają zmetylowane formy kwasu foliowego, sama nie wiem co o tym myśleć.
Ostatnia edycja: