reklama
Elodia
Fanka BB :)
No trojaczki to już hardkor jakiśo mamo....trojaczki ho ho nieźle
Elodia
Uciekam szykować się do nocki :-/ rany jak mi się nie chce :-/ a gdzie tu do soboty rano brrrr na szczescie w pazdzierniku tylko jeden tydzien nocek mam w grafiku. No chyba że coś się uda to wtedy tego tygodnia nocek nie bedzie hehehe
Veraska
Ja i moj syn jestesmy z 22ego
Reasyumukac . Kawy nie o jam w tym roku opelnilam az dwie.
Jestem niska, gruba i genaeralnie trudno jakos zyje.
W ciazy dopiero w8miesiacu zauwazyli wszyscy znajomi ze ja w ciazy jestem nie mialam prawie wcale brzucha mimo ze dziec 3630 to spory byl.
Ja to zawsze mówiłam,że niskiemu to dobrze a kochanego ciałka nigdy za wiele . :*
Elodia
Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)Chyba dwujajowe hehe
No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła
Veraska hahah my to radary jestesmy
Veraska
wpólczuję i trzymaj się :* spokojnej pracyUciekam szykować się do nocki :-/ rany jak mi się nie chce :-/ a gdzie tu do soboty rano brrrr na szczescie w pazdzierniku tylko jeden tydzien nocek mam w grafiku. No chyba że coś się uda to wtedy tego tygodnia nocek nie bedzie hehehe
Veraska
U mnie 4 tygodnie karmienia i mnóstwo wyrzutów że jestem niedobrą matką jak i sama do siebie jak i od teścia też uslyszałam, co mnie jeszcze bardziej dobiło.Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)
Veraska
no nie ma go jeszcze pisał, że kolegę spotkał i tak idzie już 15min, podejrzewam piwko ale go tu obwącham jak przyjdzie no no...będzie naganaChyba dwujajowe hehe
No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła
Veraska hahah my to radary jestesmy
Veraska
swego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płci u mnie się sprawdziłJa tez zawsze marzylam o blizniakach ot za jednym zamachem 2 dzieci... cos pieknego nie trzeba znosic 2 ciaz, 2 porodow. Spelnienie marzen. No ale niestety to tak jak z plcia albo i gorzej ja kiedys sie zastanawialam jak ludzie "robia" dziewczynki ale blizniaki to juz wogole jak strzal w lotto
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
reklama
Veraska
Jest moja zguba piwko było, nagana też, na babach nie był hehe. Ze zbliżenia nici, dobrze,że było już rano,a jutro przerwa. Bo nie wiem jak WY ale ja ten cykl planuje co dwa dni działać, bo wcześniej było albo za często albo za rzadko.
Gdzie pouciekałyście ,.. " Na wspólną " ? hehe
Gdzie pouciekałyście ,.. " Na wspólną " ? hehe