Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No trojaczki to już hardkor jakiśo mamo....trojaczki ho ho nieźle
Ja i moj syn jestesmy z 22ego
Reasyumukac . Kawy nie o jam w tym roku opelnilam az dwie.
Jestem niska, gruba i genaeralnie trudno jakos zyje.
W ciazy dopiero w8miesiacu zauwazyli wszyscy znajomi ze ja w ciazy jestem nie mialam prawie wcale brzucha mimo ze dziec 3630 to spory byl.
Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)Chyba dwujajowe hehe
No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła
Veraska hahah my to radary jestesmy
wpólczuję i trzymaj się :* spokojnej pracyUciekam szykować się do nocki :-/ rany jak mi się nie chce :-/ a gdzie tu do soboty rano brrrr na szczescie w pazdzierniku tylko jeden tydzien nocek mam w grafiku. No chyba że coś się uda to wtedy tego tygodnia nocek nie bedzie hehehe
U mnie 4 tygodnie karmienia i mnóstwo wyrzutów że jestem niedobrą matką jak i sama do siebie jak i od teścia też uslyszałam, co mnie jeszcze bardziej dobiło.Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)
no nie ma go jeszcze pisał, że kolegę spotkał i tak idzie już 15min, podejrzewam piwko ale go tu obwącham jak przyjdzie no no...będzie naganaChyba dwujajowe hehe
No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła
Veraska hahah my to radary jestesmy
swego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płci u mnie się sprawdziłJa tez zawsze marzylam o blizniakach ot za jednym zamachem 2 dzieci... cos pieknego nie trzeba znosic 2 ciaz, 2 porodow. Spelnienie marzen. No ale niestety to tak jak z plcia albo i gorzej ja kiedys sie zastanawialam jak ludzie "robia" dziewczynki ale blizniaki to juz wogole jak strzal w lotto
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom