reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chyba dwujajowe hehe

No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła:(

Veraska hahah my to radary jestesmy

reklama
o mamo....trojaczki :D:D:D:D ho ho nieźle
No trojaczki to już hardkor jakiś :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Uciekam szykować się do nocki :-/ rany jak mi się nie chce :-/ a gdzie tu do soboty rano brrrr na szczescie w pazdzierniku tylko jeden tydzien nocek mam w grafiku. No chyba że coś się uda to wtedy tego tygodnia nocek nie bedzie hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja i moj syn jestesmy z 22ego

Reasyumukac . Kawy nie o jam w tym roku opelnilam az dwie.

Jestem niska, gruba i genaeralnie trudno jakos zyje.
W ciazy dopiero w8miesiacu zauwazyli wszyscy znajomi ze ja w ciazy jestem nie mialam prawie wcale brzucha mimo ze dziec 3630 to spory byl.

Ja to zawsze mówiłam,że niskiemu to dobrze :) a kochanego ciałka nigdy za wiele . :*

Chyba dwujajowe hehe

No my chcemy 3 może dlatego ze byl luzik haha.. Oboje przesypiali cale noce od 8 tyg t. Karmilam piersia 10 i drugie w porywach do 8 miesięcy..i teraz chyba nie bete mogła:(

Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja młodą dwa lata karmiłam. A malo brakowalo a karmilabym tylko miesiąc bo po miesiącu dostalam cudownego zapalenia piersi. Momentalnie gorączka do 40,2 stopni mi skoczyla tak nagle i nie wiedzialam jak się nazywam. I prawie pokarm przez to stracilam ale sie udało to przetrwac :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie 4 tygodnie karmienia i mnóstwo wyrzutów że jestem niedobrą matką jak i sama do siebie jak i od teścia też uslyszałam, co mnie jeszcze bardziej dobiło.

Chyba dwujajowe hehe

no nie ma go jeszcze :D pisał, że kolegę spotkał i tak idzie już 15min, podejrzewam piwko ale go tu obwącham jak przyjdzie no no...będzie nagana :D

Ja tez zawsze marzylam o blizniakach :) ot za jednym zamachem 2 dzieci... cos pieknego :) nie trzeba znosic 2 ciaz, 2 porodow. Spelnienie marzen. No ale niestety to tak jak z plcia albo i gorzej :) ja kiedys sie zastanawialam jak ludzie "robia" dziewczynki ale blizniaki to juz wogole jak strzal w lotto :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
swego czasu ktoś mi mówił o chińskim kalendarzu płci :) u mnie się sprawdził

Link do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:

reklama
Jest moja zguba :D piwko było, nagana też, na babach nie był hehe. Ze zbliżenia nici, dobrze,że było już rano,a jutro przerwa. Bo nie wiem jak WY ale ja ten cykl planuje co dwa dni działać, bo wcześniej było albo za często albo za rzadko.

Gdzie pouciekałyście ,.. " Na wspólną " ? hehe

Do góry