Veraska
Fanka BB :)
uuu...to szanse duże może akurat się udaJa też nie miałabym noc przeciwko jak by się udało mieć bliźniaki a u mnie moja mama ma siostrę bliźniaczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuu...to szanse duże może akurat się udaJa też nie miałabym noc przeciwko jak by się udało mieć bliźniaki a u mnie moja mama ma siostrę bliźniaczke
Czyzby zalaczyla się u Ciebie wtedy funkcja zombie w ciągu dnia? :-))a co do tematu ząbkowania to przemilcze
Szanse są :-) a z tego wątku jak tak podczytywalam od 1 strony chyba kilka par blizniat i jakies trojaczki wyszlyJa też nie miałabym noc przeciwko jak by się udało mieć bliźniaki a u mnie moja mama ma siostrę bliźniaczke
można to tak ująćCzyzby zalaczyla się u Ciebie wtedy funkcja zombie w ciągu dnia? :-))
Ja i moj syn jestesmy z 22egoMamy to chyba mają to od razu że wiedzą ktore bliźnię jest które. Chyba że urodzi się parka wtedy wiadomo :-)
Ano grzeczna była hehe do czasu jak nauczyła się chodzić :-))) ale z tym wysypianiem się to nie miałam co narzekać. Oprócz tego budzenia się przy ząbkowaniu to tak co 4 godziny budzila a dosc szybko zaczela przesypiac całą noc :-))) więc w zasadzie mogę się pochwalić, że nie wiem co to nieprzespane noce :-)
Co do narodzin to z mojej lini córa jest 8.06. Ja 8.07 a moja matka 8.12 :-) się śmiejemy że jak będzie kolejna córka to też ósmego dnia miesiąca się urodzi. Ba takich zbiegów okolocznosci jest wiecej. Moja matka i ja mialysmy wyrostek wycinany w tym samym wieku tzn piąta klasa podstawowki w lutym to kto wie czy i mojej córy to nie czeka :-)
o mamo....trojaczki ho ho nieźleSzanse są :-) a z tego wątku jak tak podczytywalam od 1 strony chyba kilka par blizniat i jakies trojaczki wyszly