reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja na ovufriend nie byłam. Na telefonie mam też dwie apki. I jedna mi wyliczyła owu w 19 dc hehe przy 28 dniowym cyklu a druga na wczoraj. Tak że zobaczymy.
Co do bliźniaków to mi wszyscy coraz częściej wróżą że z racji skończonych 30 lat szansa na bliźniaki wzrasta. Jak trafią się bliźniaki to jakoś damy radę, ale póki co sobie tego nie wyobrażam he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hehe...wszystko podwójnie ale i podwójne szczęście i od razu dwójeczka. ale patrząc trzeźwo to nieźle dałyby takie dwa szkraby popalić :D
pamiętam jak chodziłam nieprzytomna przez pierwsze dwa miesiące, po porodzie. Nie wiem kiedy spałam jadłam :D

A ja chcialab blizniaki:)) survey pracy ale daloby sie rade

Jestem na ovu friend ale widzę ze nie cały miesiąc za darmo to znalazłam inna podobna apke na fona i tam wpisuje wszystko..jak moj kalendarzyk... Mam pare i testuje habah

no właśnie coś tam pisaliże nie będzie za darmo, ale miałam cichą nadzieję,że mi wystarczy na miesiąc hehehe
też testowałam różne, i póki co dla mnie te dwie co wymieniłam powyżej są najlepsze :)

a dwujajowe czy jednojajowe chciałabyś ? bo u mnie to chyba bez różnicy. Mampare takich i takich bliźniaków znajomych, w rodzinie niestety w dalszych pokoleniach.

Hehe...wszystko podwójnie ale i podwójne szczęście i od razu dwójeczka. ale patrząc trzeźwo to nieźle dałyby takie dwa szkraby popalić :D
pamiętam jak chodziłam nieprzytomna przez pierwsze dwa miesiące, po porodzie. Nie wiem kiedy spałam jadłam :D
Moja córa na szczęście ładnie spała. I w 1 miesiącu miała już kilka nocy gdzie spała od 21 do 4 :) jedynie przy ząbkowaniu co półtorej godziny się budziła

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

a dwujajowe czy jednojajowe chciałabyś ? bo u mnie to chyba bez różnicy. Mampare takich i takich bliźniaków znajomych, w rodzinie niestety w dalszych pokoleniach.
Mi tam bez różnicy też chociaż ponoc jednojajowe trudniej odróżnić. A w rodzinie czy to mojej czy M nawet w dalszej rodzinie żadnych bliźniaków nie było

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ale miałaś dobrze. Czyli córeczka grzeczna po prostu była po mamusi.
Moja to trochę dawała popalić i dalej daje ale dzień bez jej wygłupów to po prostu dzień stracony.
Ciekawe właśnie czy mama to zawsze wie które dziecię to które, jeśli chodzi o jednojajowe bąble. Ja z tych znajomych to nigdy nie wiem, a one jeszcze tak samo się czeszą, jedynie jedna rzadko się maluje hehe to wtedy wiem.

Do góry