reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeszcze nie mialam. Jak do lutego nie zajdę w ciążę a wtedy minie rok to mam się zgłosic i wtedy bede sie badac. A w lutym i tak wypada mi kolejna cytologia po zabiegu wiec i tak bede musiala isc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Na pewno do tego czasu juz ci sie uda zaciazyc, dobra passa sie zaczela ;)

reklama
Konwalijka gratulacje! Oby zdrowo! =*

Dziewczyny jaki ja mialam dzis chustecKowy dzien. Na policji byłam juz z rana zlozyc zawiadomienie. Masakra.. potem tesciowa bez mojej wiedzy przelozyla mi mr kolana z 31.10 na jutro.. masakra bo mam pacjentow poumawianych na godziny!

Konwalijka gratulacje! Oby zdrowo! =*

Dziewczyny jaki ja mialam dzis chustecKowy dzien. Na policji byłam juz z rana zlozyc zawiadomienie. Masakra.. potem tesciowa bez mojej wiedzy przelozyla mi mr kolana z 31.10 na jutro.. masakra bo mam pacjentow poumawianych na godziny!
Cos powaznego sie stalo ze na policji bylas?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

:-) dzisiaj mi żołądek świruje ale to po dwudniowym obżarstwie. Moze do jutra mi przejdzie.

A jajnik już się uspokoił tak że zapewne owu już była. Tak że teraz czekamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aaa konwalijka asica wielkie gratulacje :) mam nadzieję że przelamlyscie zła passę na forum.

Edzia trzymam kciuki żeby jednak coś wyszło:)

Elodia to masz tak jak ja. Też po roku mam się zgłosić jeśli się je uda.

Jotka co tam się u ciebie zadzialo?

Witam nowe staraczki.

U mnie brak czasu. Nie wiem kiedy dni ki leca. Wszystko na wariackich papierach. Ale już niedługo przeprowadzka to wszystko się unormuje :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cos powaznego sie stalo ze na policji bylas?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A daj spokoj.. w piątek na parkingu pod mieszkaniem spotkala mnie nie mila sytuacja bo glupi taksówkarz wyjechal mi na czolowe pod prąd, naszczescie w pore zahamowalam i sie nie zderzylismy, ale przeciez mimi na ublizal ze jestem glupia, ze jezdzic nie umiem ze nie znam przepisow. (oczywiscie cala sytuacja byla jego wina jak juz pisalam wyjezdzal pd prad) .nie bylaam mu dluzna na jego glupia babe. Dostal starym dziadem. W ssobote idziey z mezem z parkingu i slyszymy jak dwoch innych gada na moj temat, ze po tej sytuacjii tamten opowiadal jaka to ja urwą nie jestem. Piesci zacisnelam poszlam dalej. AleJa wczoraj rano ten dziad stał na postoju i jak mnie zobaczyl wyskoczyl z. Auta zapukal w oknosierpniu dodo brugiego i mu na caly parking opowiada jak to mnie zalatwil i palcem mnie gnoj pokazuje. Wkurzylam siemęża powiedzialam mu, że w sprawie piatkowej juz zlozylamnie doniesienie, a jak nie przestanie glopat na moj temat gadac, to zaloze mu sprawe o pomowienia i oczernianie(cgcialam go. Postraszyc) ale odpowiedzial mi "zammknij morde glupia babo" wiec zapakowalam sie do auta i odrazu pojechalamm na policje zlozyc donos! Nie bedzie mnie publicznie jakis czub wytykal palcami ii wyzywal, bo jeste kobieta, a on starym ubekiem

Do góry