reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Kasienka3b w sumie mam taka nadzieję, bo ogólnie nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy miałam owu, bo nie zwracałam uwagi na to. Narazie te starania miały być na spokojnie, bez liczenia ;)
Jeśli do piątku @ nie będzie, to będę testować raz jeszcze. O ile do piątku wytrzymam :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A daj spokoj.. w piątek na parkingu pod mieszkaniem spotkala mnie nie mila sytuacja bo glupi taksówkarz wyjechal mi na czolowe pod prąd, naszczescie w pore zahamowalam i sie nie zderzylismy, ale przeciez mimi na ublizal ze jestem glupia, ze jezdzic nie umiem ze nie znam przepisow. (oczywiscie cala sytuacja byla jego wina jak juz pisalam wyjezdzal pd prad) .nie bylaam mu dluzna na jego glupia babe. Dostal starym dziadem. W ssobote idziey z mezem z parkingu i slyszymy jak dwoch innych gada na moj temat, ze po tej sytuacjii tamten opowiadal jaka to ja urwą nie jestem. Piesci zacisnelam poszlam dalej. AleJa wczoraj rano ten dziad stał na postoju i jak mnie zobaczyl wyskoczyl z. Auta zapukal w oknosierpniu dodo brugiego i mu na caly parking opowiada jak to mnie zalatwil i palcem mnie gnoj pokazuje. Wkurzylam siemęża powiedzialam mu, że w sprawie piatkowej juz zlozylamnie doniesienie, a jak nie przestanie glopat na moj temat gadac, to zaloze mu sprawe o pomowienia i oczernianie(cgcialam go. Postraszyc) ale odpowiedzial mi "zammknij morde glupia babo" wiec zapakowalam sie do auta i odrazu pojechalamm na policje zlozyc donos! Nie bedzie mnie publicznie jakis czub wytykal palcami ii wyzywal, bo jeste kobieta, a on starym ubekiem
O jasna cholercia....no to niezła historia. Ja żadnych takich przebojów z taryfiarzami na szczęście nie miałam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny myślałam ze przyjdzie @ ale dalej jej niema dzisiaj mam iść po wynik bety tylko czy będzie przed 12.

@Jotka_Szczotka bardzo niemiła sytuacje miałaś drań powinien dostać za swoje.
Jak na moje to powinien być. Chociaz roznie z tym bywa. Jak mi sie @ spozniala w czerwcu o 8 dni i tez szlam na bete to na nastepny dzien wyniku nie bylo co juz wkuta chodzilam a dwa dni pozniej @ przyszla a wynikow co? Nadal noe bylo to juz olalam to i po weekendzie juz po wyniki nie poszlam :-/ a robilam bete w przychodni na osiedlu :-/ astepnym razem podjade do prywatnej przychodni w ktorej mam ginke to tam bede miala wyniki przez internet w ten sam dzien i latac nie bede musiała

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie ciotka nareszcie wyjechala do ameryki. Leki sobie biorę. ZacYnamy staranka od nowa. Wczoraj mialam ochotw na meza ale tak syna usypialam, zeby szybko sie go "pozbyc" ze zasnelam razem z nim =D

Dzieki nadgorliwosci mojej tesciowej mam dzis rezonans nogi.

Kurcze dziewczyny robcie te testy, bo sie nie mogę kreseczek doczekac=) łamcie zla passe.

reklama
@Konwalijka wielkie gratulacje
@monia36 witaj! Oby okres nie przyszedl i by sie udalo.
@Jotka_Szczotka ale burak z tego taksowkarza:/ Co ci na policy powiedzieli?@Edzia24 to odbierzesz wyniki to zaraz sie pochwal.
No zlozylam zeznania do zawiadomienia o popelnieniu przestepstwa. Mi nie chodzi o to zeby juz nawet ukarali go tylko o sam fakt, że jak cos powiem to zrobie, jezeli powiedzialam ze zglosze to na policje to zglosilam, zeby sobie nie uwazal ze moze sobie o glopiej babie gadać glupoty publicznie bezkarnie, a ona nic z tym nie zrobi bo jest glupia baba tylko.

Do góry