Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze, ze ty tez masz juz 10 letnie dziecko jak i ja o drugie sie starasz dlugo juz?Każda z nas ma dosć jak kolejna @ przychodzi. Ale lazda w koncu koedys będzie miala tego malucha upragnionego, czy to pierwsze dziecko czy następne :-)
Podczytywalam dzis watek i widze, ze sie kilku udalo w tym miesiacu wiec teraz czas na nas8 cykl. Nastepne planowana @ 10.10. Czyli dwa tygodnie i testujemy.
Dwie dziewczyny zobaczyly dwie kreseczki to w następnym miesiącu ta liczba musi się podwoić :-)Podczytywalam dzis watek i widze, ze sie kilku udalo w tym miesiacu wiec teraz czas na nas
Musi musi z tym,ze mnie juz same dwie kreski na tescie nie uciesza bo juz je widzialam i dupa z tego wyszlaDwie dziewczyny zobaczyly dwie kreseczki to w następnym miesiącu ta liczba musi się podwoić :-)
A mialas jakies badania robione? bo ja chyba wszystkie i u mnie i u meza niby wszystko ok no moze poza wiekiem juz sedziwymJa od lutego caly czas na kazdym tescie widze jedna kreske wiec ja to juz w ogole nie pamietam co to znaczy widziec dwie kreski na teście.