reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mialam cytologie w lipcu 2016 potem kolposkopie w listopadzie no i styczeń teraz konizacja pętlą

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja dopiero od listopada zeszlego roku zaczelam miec wszystko konkretnie badane bo znalazlam innego gina ktory duzo mi pomogl i sie zaangazował w moje problemy

reklama
1506359587-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny wczoraj była mocniejsza niż dzisiaj a w dodatku jajnik teraz mega boli, owulacja miała byc w środę a tu taka niespodzianka myślicie ze juz po ? Chciałam staranka na dziewczynkę przynajmniej 24 przed owulacja ale w związku z tym testem to chyba jednak dzisiaj sie wstrzymam zobaczę co jutro wyjdzie, jak myślicie ?

Konwalijka gratulacje [emoji3][emoji3]

Witam dziewczyny ;)

Mozna dolaczyc, jestem na staraczkach 2018 ale duzo dziewczyn juz zaciazylo i sie straszna cisza tam zrobila :( to jak przygarniecie mnie??? Pozdrawiam

reklama
Jasne. Ktory cykl się staracie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Staramy sie juz ponad dwa lata, z pierwszym dzieckiem zaszlam od razu w pierwszym cyklu a teraz jakos nie idzie co prawda to bylo 10 lat temu. Teraz jestem na 3 cyklu wspomaganym Clo i w pierwszym i drugim cyklu miesiac temu byly dwie kreski na testach i beta rosla a potem przychodzil spozniony okres niestety :( teraz @ ma przyjsc okolo piatku wiec czekam ale juz mam coraz mniej cierpliwosci do moich staranek konczacych sie niepowodzeniem.

Do góry