reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mialam cytologie w lipcu 2016 potem kolposkopie w listopadzie no i styczeń teraz konizacja pętlą

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja dopiero od listopada zeszlego roku zaczelam miec wszystko konkretnie badane bo znalazlam innego gina ktory duzo mi pomogl i sie zaangazował w moje problemy

reklama
1506359587-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny wczoraj była mocniejsza niż dzisiaj a w dodatku jajnik teraz mega boli, owulacja miała byc w środę a tu taka niespodzianka myślicie ze juz po ? Chciałam staranka na dziewczynkę przynajmniej 24 przed owulacja ale w związku z tym testem to chyba jednak dzisiaj sie wstrzymam zobaczę co jutro wyjdzie, jak myślicie ?

Konwalijka gratulacje [emoji3][emoji3]

Witam dziewczyny ;)

Mozna dolaczyc, jestem na staraczkach 2018 ale duzo dziewczyn juz zaciazylo i sie straszna cisza tam zrobila :( to jak przygarniecie mnie??? Pozdrawiam

reklama
Jasne. Ktory cykl się staracie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Staramy sie juz ponad dwa lata, z pierwszym dzieckiem zaszlam od razu w pierwszym cyklu a teraz jakos nie idzie co prawda to bylo 10 lat temu. Teraz jestem na 3 cyklu wspomaganym Clo i w pierwszym i drugim cyklu miesiac temu byly dwie kreski na testach i beta rosla a potem przychodzil spozniony okres niestety :( teraz @ ma przyjsc okolo piatku wiec czekam ale juz mam coraz mniej cierpliwosci do moich staranek konczacych sie niepowodzeniem.

Do góry