reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No zlozylam zeznania do zawiadomienia o popelnieniu przestepstwa. Mi nie chodzi o to zeby juz nawet ukarali go tylko o sam fakt, że jak cos powiem to zrobie, jezeli powiedzialam ze zglosze to na policje to zglosilam, zeby sobie nie uwazal ze moze sobie o glopiej babie gadać glupoty publicznie bezkarnie, a ona nic z tym nie zrobi bo jest glupia baba tylko.
I dobrze bucowi jednemu. Ja to bym mu jeszcze zrobila reklame zeby nie mial klientow.

Edi ile sie juz soznia ta Twoja @. Bo jakos juz zgubilam dni
Z tego co kojarze to chyba dwa tygodnie ale moge sie mylic

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Imiona dla ewentualnego potomka i my mamy wybrane. Jak dziewczynka to będzie Kasia albo Paulina a synuś to Wojtuś albo Łukasz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jak bedzie syn to Wiktor, a jak corks to Wanda, Dagmara mi sie tez podoba bardzo ale jednakto jakoś kloci sie z moja zasada doboru imion. Imie musi byc krotkie, twarde, ze jak Ci dali na imie tak masz a nie cale zycie zdrabniane. W wypadku Dagmary potemwszedzie Daga bedzie. Wiec z mezem doszlismy dodo wniosku ze Wanda spelnia to wymaganie . Malutka Wandzia, Wandeczka dorosla Wanda i juz=)

Do góry