reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie dziewczyny. Może, któraś z Was jest mi w stanie coś podpowiedzieć. W maju straciłam swoją fasolkę. Na ostatnim USG po kilka pęcherzyków w obu jajnikach. Tydzień temu prawdopodobnie była owu, testy owu pozytywne w sobotę i niedzielę, śluz rozciagliwy, bóle w podbrzuszu itd. Dziś znów bóle w podbrzuszu, śluz rozciagliwy jeszcze bardziej niż tydzień temu. Czy możliwe jest, że pękły dwa pecherzyki w różnym czasie :eek:czy może raczej pierwsza owulacja była czymś zablokowana i teraz znów coś się tam dzieje? Ogólnie nie mam parcia teraz na ciążę, ale chciałabym poznać swój cykl na nowo ;)

Ja zrobiłam rano test ten czułości 10,ale negatywny. Albo jest za wcześnie albo to jednak nie fasolka. Sutki bolą jeszcze mocniej i jak leżę płasko na wznak to jakby jajnik prawy lekko ćmi.
Byłam dziś u innego endo na konsultacji. I mam mętlik. Stwierdził że ten nagły skok TSH z 0,7 na 1,8 chciałby poobserwowac, że to wyniki w normir,ale żeby dać sobie spokój z ciążą na 2 miesiące i zobaczymy. Stwierdził że mam dwie choroby na raz, Hashi i Gravesa-Basedowa....i wtedy leczy się jednocześnie nadczynność i niedoczynność. To trudne do leczenia,więc on by proponował jod radioaktywny,a wtedy przecież znów nici z ciąży :-(
Suma sumarum zostawił mi to samo leczenie co mój endo.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

hej jade dzis na glukoze...trzymajcie kciuki bym to wypila i nie padla
Tfuu, świństwo jakich mało.
Musiałam to pić w szpitalu, po czym na drugi dzień przyszła lekarka i mówi : przepraszam Panią ale pielęgniarki nie zauważymy, że była Pani jeszcze na bardzo mocnym lęku który się mię wypłynął i wynik glukozy jest niemiarodajny, musi Pani jutro wypić jeszcze raz... Myślałam, że je pozabijam.

reklama
wypilam, zabralam cytrynke ;) idzie wypic, ale ten osad, ktory zostal na dnie o malo mi wymiotow nie wywolal

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry