reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie dziewczyny. Może, któraś z Was jest mi w stanie coś podpowiedzieć. W maju straciłam swoją fasolkę. Na ostatnim USG po kilka pęcherzyków w obu jajnikach. Tydzień temu prawdopodobnie była owu, testy owu pozytywne w sobotę i niedzielę, śluz rozciagliwy, bóle w podbrzuszu itd. Dziś znów bóle w podbrzuszu, śluz rozciagliwy jeszcze bardziej niż tydzień temu. Czy możliwe jest, że pękły dwa pecherzyki w różnym czasie :eek:czy może raczej pierwsza owulacja była czymś zablokowana i teraz znów coś się tam dzieje? Ogólnie nie mam parcia teraz na ciążę, ale chciałabym poznać swój cykl na nowo ;)

Ja zrobiłam rano test ten czułości 10,ale negatywny. Albo jest za wcześnie albo to jednak nie fasolka. Sutki bolą jeszcze mocniej i jak leżę płasko na wznak to jakby jajnik prawy lekko ćmi.
Byłam dziś u innego endo na konsultacji. I mam mętlik. Stwierdził że ten nagły skok TSH z 0,7 na 1,8 chciałby poobserwowac, że to wyniki w normir,ale żeby dać sobie spokój z ciążą na 2 miesiące i zobaczymy. Stwierdził że mam dwie choroby na raz, Hashi i Gravesa-Basedowa....i wtedy leczy się jednocześnie nadczynność i niedoczynność. To trudne do leczenia,więc on by proponował jod radioaktywny,a wtedy przecież znów nici z ciąży :-(
Suma sumarum zostawił mi to samo leczenie co mój endo.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

hej jade dzis na glukoze...trzymajcie kciuki bym to wypila i nie padla
Tfuu, świństwo jakich mało.
Musiałam to pić w szpitalu, po czym na drugi dzień przyszła lekarka i mówi : przepraszam Panią ale pielęgniarki nie zauważymy, że była Pani jeszcze na bardzo mocnym lęku który się mię wypłynął i wynik glukozy jest niemiarodajny, musi Pani jutro wypić jeszcze raz... Myślałam, że je pozabijam.

reklama
wypilam, zabralam cytrynke ;) idzie wypic, ale ten osad, ktory zostal na dnie o malo mi wymiotow nie wywolal

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry