reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

15.06 miałam na teście owulacyjnym drugą mocną kreskę. Więc owulka była 16.06 chyba. Tak licząc dziś jest 9dpo. @ szacuję na 30.06-2.07 (cykle 32,32,27)
NIe wiem ile wytrzymam z testowaniem.

Ja tez powinnam dostac 2.07. Test oczywiscie lezy w lazience i czeka ale nie wiem czy dotrwam do nastepnej soboty [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, jestem nowa na forum. Może Wy mi coś podpowiedzie co to może być : owulacje(a dni płodne o miałam niedziela-sobota) w ten czwartek i z chłopakiem kochaliśmy się w niedzielę i w środę, do tej pory czuję że mi "coś" leci z pochwy i mam bóle mięśnowe w podbrzuszu jakbym przedźwigała się. @ mam dostać 7 lipca, jak nie przejdzie to chyba wybiorę się do ginekologa. Pozdrawiam

Witam, jestem nowa na forum. Może Wy mi coś podpowiedzie co to może być : owulacje(a dni płodne o miałam niedziela-sobota) w ten czwartek i z chłopakiem kochaliśmy się w niedzielę i w środę, do tej pory czuję że mi "coś" leci z pochwy i mam bóle mięśnowe w podbrzuszu jakbym przedźwigała się. @ mam dostać 7 lipca, jak nie przejdzie to chyba wybiorę się do ginekologa. Pozdrawiam

Moze jakas infekcja?
A czujesz tylko, ze cos Ci leci czy faktycznie cos leci? Jesli tak to jaki ma kolor i konsystencje?
U mnie bialawe uplawy bo byl jedyny objaw grzybicy pochwy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

przyjdzie czas, że będzie lepiej. Teraz to normalne i musisz to przejść - każdy etap żałoby jest ważny. Niestety w tych sprawach nie ma drogi na skróty.
Po sobie mogę Ci zagwarantować, że szczęście, które mocno wierzę będzie niedługo Twoim udziałem, wszystko Ci wynagrodzi. Nigdy nie zapomnisz, choć łatwiej będzie myśleć.

przyjdzie czas, że będzie lepiej. Teraz to normalne i musisz to przejść - każdy etap żałoby jest ważny. Niestety w tych sprawach nie ma drogi na skróty.
Po sobie mogę Ci zagwarantować, że szczęście, które mocno wierzę będzie niedługo Twoim udziałem, wszystko Ci wynagrodzi. Nigdy nie zapomnisz, choć łatwiej będzie myśleć.

Dziekuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry