reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam dziwne myśli. Bolą mnie sutki. Dziś 20 dc. Wg wszelkich obliczeń owu miała być 23ego,ale nic nie czułam, żadnego bólu jak to do tej pory bywało. 18tego podczas przytulanek ćmiło mnie w prawym jajniku. Zastanawiam się czy mogło się wszystko przestawić tym bardziej że ostatnio @ przyszła później. Najgorsze jest to że moja córka ma angine ropna i boję sie że złapie infekcje od niej. Poza tym w razie czego nie mam żadnych leków, miałam teraz mieć heparyne i steryd a wizyta u gina dopiero w środę.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dziwne myśli. Bolą mnie sutki. Dziś 20 dc. Wg wszelkich obliczeń owu miała być 23ego,ale nic nie czułam, żadnego bólu jak to do tej pory bywało. 18tego podczas przytulanek ćmiło mnie w prawym jajniku. Zastanawiam się czy mogło się wszystko przestawić tym bardziej że ostatnio @ przyszła później. Najgorsze jest to że moja córka ma angine ropna i boję sie że złapie infekcje od niej. Poza tym w razie czego nie mam żadnych leków, miałam teraz mieć heparyne i steryd a wizyta u gina dopiero w środę.

do środy niedaleko :) jeśli fasolka tam jest (oby), to poczeka

do środy niedaleko :) jeśli fasolka tam jest (oby), to poczeka
To wszystko nie dlatego że sobie robię nadzieję,nawet spisalam ten cykl na straty,ale nie chcę w razie czego sobie zarzucać,że czegoś nie dopilnowalam...
P.S. Głupia ze mnie pinda,wpisalam dane do kalkulatora i okazuje się że gdybym jednak zaszła w tym cyklu to termin porodu to 16 marca 2017....tak samo jak pierwszy Aniołek....to też był 16 marca ale 2016....

To wszystko nie dlatego że sobie robię nadzieję,nawet spisalam ten cykl na straty,ale nie chcę w razie czego sobie zarzucać,że czegoś nie dopilnowalam...
P.S. Głupia ze mnie pinda,wpisalam dane do kalkulatora i okazuje się że gdybym jednak zaszła w tym cyklu to termin porodu to 16 marca 2017....tak samo jak pierwszy Aniołek....to też był 16 marca ale 2016....

takie spisane na straty lubią pozytywnie zaskakiwać :)
też wpisywałam kiedyś, ale już nie będę
heparyna i sterydy przez tamto poronienie czy jeszcze coś extra? pytam bo też w razie co mam lecieć od razu po receptę

moja @ powinna przyjść 7.07 w urodziny męża

heparyna i sterydy przez tamto poronienie czy jeszcze coś extra? pytam bo też w razie co mam lecieć od razu po receptę

To będzie miał cudowny prezent na urodziny, jak jednak @ się nie zjawi, czego Wam życzę z całego serca!

W sumie były dwa obumarcia na wczesnym etapie. ANA mam dodatnie i antykoagulant. Mam miec steryd i heparyne,Acard. Mam też spory niedobór witaminy D,ale już od marca ją suplementuje. Badanie na mutacje MTHFR, V leiden mam dopiero 3 sierpnia,czekam jeszcze na wyniki kariotypow. Do tego mam nadczynność ale pod stałą kontrolą endo. Nie wiem czy powinnam brać coś więcej.

mi lekarz przepisał omega med optima start tam są dla, Wit. D I kwas foliowy razem z jego formą aktywną której nie wytwarzają osoby z mutacje mthfr

ja mam antykoagulant i przeciwciała antykardiolipinowe ok ale 3 straty i ciążę hipotroficzną więc też heparyna mnie czeka

reklama
Genetyke na NFZ robię,dlatego takie terminy. A rejestrowalam się w styczniu. :-( Ja mam Femibion tam też jest forma metylowa, ale gdybym miała mutacje to jeszcze B6 i B12 metylowane by sie przydały.

Do góry