reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana... Musimy to wszystkie jakoś przetrwać...

reklama
Paraplu słońce przytulam z całych sił. I płacz kochana, to troszkę pomoże :(

Gabi nasze stare powiedzenie póki nie ma @ jest nadzieja :) objawy faktycznie wyglądają na ciążę, 3mam kciuki żeby to było to :)

Spark w takim razie do boju :)

młody zasnął więc spokojnie można mecz obejrzeć :)

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

nie patrz, wylacz!!!!!!! wiem po sobie, inaczej serce Ci peknie :(
co do glukozy to oby wynik byl super, bo nie usmiecha mi sie lekow brac, dosc ich biore

Paraplu, kochana.....tyle chciałabym Ci powiedzieć a nic mądrego nie potrafię. Wiem jak to boli. Ja w najgorszych momentach wylam,po prostu wyłam...musiałam, było lepiej ale psychicznie do dziś jest różnie.
Czas...
Potrzeba dużo czasu...
Przytulam..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja po stracie się włączyłam z fb i w ogóle nawet połowę kontaktów w kom włączyłam (bardzo dużo osób wiedziało o ciąży ). Do stanięcia na pierwsze nogi i wyjscie z domu potrzebowałam miesiąca. Oczywiście wszędzie kobiety w ciąży... jak ja ich nienawidziłam. :/
Czas zalecza rany... nigdy nie zapomnisz, ale będzie lepiej.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie wiecie jak duzo mi dajecie otuchy, jak dobrze jest moc sie wygadac komus kto rozumie. Ogromnie Wam dziekuje :* zycze Wam z calego serca slicznych, rozowych i zdrowych bobaskow :*

Mi troche poprawil humor mecz Polska-Szwajcaria. A K jeszcze zabral mnie nad jeziorko, w sumie najwieksza frajde to mialy nasze psiaki :) poplywaly i biegaly jak szalone :) uwielbiam patrzec jak biegaja takie szczesliwe.
Megi sobie super radzi w wodzie a Popcia troszke ciezej, jest drobniutka (2,9kg) i dlatego wlasnie zamowilam jej kamizelke ratunkowa [emoji16] nie bedzie musiala tyle sily wkladac w plywanie, kamizelka ja bedzie unosic a ona tylko lapkami bedzie machac. Mysle, ze bedzie miala wiecej radochy z plywania :)

za nami super dzień na działce, choć byłam nieco rozdrażniona...:/
gorąco ale lekki wiaterek ułatwiał przetrwanie
smilie1.gif
noi basen
smilie1.gif
cudowne orzeźwienie
pojawił się ból piersi i znów podbrzusze. hmm...zwiastun małpy wrednej czy .....?

reklama
Do góry