reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana... Musimy to wszystkie jakoś przetrwać...

reklama
Paraplu słońce przytulam z całych sił. I płacz kochana, to troszkę pomoże :(

Gabi nasze stare powiedzenie póki nie ma @ jest nadzieja :) objawy faktycznie wyglądają na ciążę, 3mam kciuki żeby to było to :)

Spark w takim razie do boju :)

młody zasnął więc spokojnie można mecz obejrzeć :)

Wazne, ze juz masz to za soba :) oby teraz tylko wynik byl dobry.

A ja znow lapie dola. Probuje sie czyms zajac ale srednio mi wychodzi. Na fb ciagle pojawiaja mi sie reklamy z wozkami, pieluchami, zabawkami itp. co chwila moje znajome wrzucaja zdjecia swoich nowych, slicznych dzieci a mnie az zatyka z rozpaczy. I znow rycze :(

nie patrz, wylacz!!!!!!! wiem po sobie, inaczej serce Ci peknie :(
co do glukozy to oby wynik byl super, bo nie usmiecha mi sie lekow brac, dosc ich biore

Paraplu, kochana.....tyle chciałabym Ci powiedzieć a nic mądrego nie potrafię. Wiem jak to boli. Ja w najgorszych momentach wylam,po prostu wyłam...musiałam, było lepiej ale psychicznie do dziś jest różnie.
Czas...
Potrzeba dużo czasu...
Przytulam..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja po stracie się włączyłam z fb i w ogóle nawet połowę kontaktów w kom włączyłam (bardzo dużo osób wiedziało o ciąży ). Do stanięcia na pierwsze nogi i wyjscie z domu potrzebowałam miesiąca. Oczywiście wszędzie kobiety w ciąży... jak ja ich nienawidziłam. :/
Czas zalecza rany... nigdy nie zapomnisz, ale będzie lepiej.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie wiecie jak duzo mi dajecie otuchy, jak dobrze jest moc sie wygadac komus kto rozumie. Ogromnie Wam dziekuje :* zycze Wam z calego serca slicznych, rozowych i zdrowych bobaskow :*

Mi troche poprawil humor mecz Polska-Szwajcaria. A K jeszcze zabral mnie nad jeziorko, w sumie najwieksza frajde to mialy nasze psiaki :) poplywaly i biegaly jak szalone :) uwielbiam patrzec jak biegaja takie szczesliwe.
Megi sobie super radzi w wodzie a Popcia troszke ciezej, jest drobniutka (2,9kg) i dlatego wlasnie zamowilam jej kamizelke ratunkowa [emoji16] nie bedzie musiala tyle sily wkladac w plywanie, kamizelka ja bedzie unosic a ona tylko lapkami bedzie machac. Mysle, ze bedzie miala wiecej radochy z plywania :)

za nami super dzień na działce, choć byłam nieco rozdrażniona...:/
gorąco ale lekki wiaterek ułatwiał przetrwanie
smilie1.gif
noi basen
smilie1.gif
cudowne orzeźwienie
pojawił się ból piersi i znów podbrzusze. hmm...zwiastun małpy wrednej czy .....?

reklama
Do góry