no lekarka juz mnie zna i jak tylko wchodze to ona wie, ze bedziemy beczec, a ja mowie do niej a mowilam, ze nie bede dzis beczec i ona sie usmiechamimo ze dla Was to koszmar(poczatek wizyty) to musi to pieknie wygladac
reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Leeee a ja od 9 czekam na pralke!!!!
Zamowilam jeszcze poduszke do klatki dla psiakow i tez powinna dzisiaj dojsc.
Wstrzymuje sie z odkurzaniem przez ta pralke bo jak mu ludzie beda w butach wchodzic, wynoscic stara pralke i wnosic nowa to na bank podloga bedzie do sprzatania. A nie chce mi sie 2 razy robic tej samej roboty.
Juz sie tej praleczki doczekac nie moge
Powiem Wam dziewczyny, ze na prawde jestem w szoku ile kobiet stracilo ciaze. Myslalam, ze to bardzo rzadkie zwlaszcza widzac tyle wpadek konczacych sie urodzeniem zdrowego dziecka. Co chwile widze dzieci i ciezarne na ulicy. Malo ktora o tym mowi w realu. Pewnie dlatego wydaje sie, ze jakis malenki odsetek traci ciaze.
Zamowilam sobie wisiorek, malenskie dwie stopki, dolacze je do wisiorka upamietniajacego mojego tate.
Pokaze Wam jak dojdzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wstrzymuje sie z odkurzaniem przez ta pralke bo jak mu ludzie beda w butach wchodzic, wynoscic stara pralke i wnosic nowa to na bank podloga bedzie do sprzatania. A nie chce mi sie 2 razy robic tej samej roboty.
Powiem Wam dziewczyny, ze na prawde jestem w szoku ile kobiet stracilo ciaze. Myslalam, ze to bardzo rzadkie zwlaszcza widzac tyle wpadek konczacych sie urodzeniem zdrowego dziecka. Co chwile widze dzieci i ciezarne na ulicy. Malo ktora o tym mowi w realu. Pewnie dlatego wydaje sie, ze jakis malenki odsetek traci ciaze.
Zamowilam sobie wisiorek, malenskie dwie stopki, dolacze je do wisiorka upamietniajacego mojego tate.
Pokaze Wam jak dojdzie.
Ostatnia edycja:
salatkaOwocowa
ja tez tak myslalam... ja jak stracilam pierwsza myslalam ze tylko mi i mojej siostrze sie to przytrafilo w naszej okolicy ale zaraz potem dowiedzialam sie ze nie tylko nam... A jak zaczelam czytac fora to juz w ogole... Strasznie to przykre jestLeeee a ja od 9 czekam na pralke!!!!
Pokaze Wam jak dojdzie.
Paraplu
Wiem, ze nie mam jak tego sprawdzic ale czuje, ze to byl synek [emoji173]️
W symie to od zrobienia testu od razu czulam, ze to chlopiec.
W symie to od zrobienia testu od razu czulam, ze to chlopiec.
Ostatnia edycja:
salatkaOwocowa
ja czulam ze bedzie dziewczynka, wymarzona coreczka ale byl synek<3
caltha
ja też czułam, że będzie chłopak a jest Emilia - tylko rozrabia jak Emil
a te utracone to od razu wiedzialam że coś nie tak, bo mimo oczekiwania na ciąże to testy nie cieszyły - intuicja
Pierwszy raz odliczam czas do miesiączki - oby się przesunęła o min. 9mcy
a te utracone to od razu wiedzialam że coś nie tak, bo mimo oczekiwania na ciąże to testy nie cieszyły - intuicja
Pierwszy raz odliczam czas do miesiączki - oby się przesunęła o min. 9mcy
Dziś na zakończeniu roku usiadła obok mnie kobieta w ciąży ok. 7 miesiąca i nie wytrzymałam i się rozpłakałam. Ja miałam termin na 1 września i mimo, że wszyskim kobietom w ciąży życzę jak najlepiej to wówczas wraca to co było i zastanawiam się jakby było gdybym nie straciła swojego dziecka. Jedyne co mi po nim zostało to zdjęcia usg i pusta karta ciąży i wspomnienie bijącego serduszka.
Jutro termin @, rano będę testować, choć wszystko wskazuje, że @ jednak przyjdzie.
Caltha, również życzę Tobie, aby @ nie pokazała się przez 9 miesięcy!
Jutro termin @, rano będę testować, choć wszystko wskazuje, że @ jednak przyjdzie.
Ostatnia edycja:
bertha
Asia, trzymam mocno kciuki!!! Marze abyśmy razem były na marcowkach oby sie spełniło u mnie do testów jakies 2 tygodnie
reklama
caltha
też tak mam. Po prostu czasem cudzy brzuch dobija. Za pierwszym razem ryczalam jak widziałam podwójne wózki - ciąża blizniacza. W tym roku pech chciał że gdy ja traciłam to ktoś właśnie oglaszal że jest w ciąży. Szwagierka nawet miałaby ten sam termin- gdy ona mówiła w święta o ciąży, ja kończyłam krwawić - dobrze że mnie tam na święta nie było. W dniu kiedy wszystko się zaczęło- moja siostra pytała co może na przeziębienie w ciąży.Dziś na zakończeniu roku usiadła obok mnie kobieta w ciąży ok. 7 miesiąca i nie wytrzymałam i się rozpłakałam. Ja miałam termin na 1 września i mimo, że wszyskim kobietom w ciąży życzę jak najlepiej to wówczas wraca to co było i zastanawiam się jakby było gdybym nie straciła swojego dziecka. Jedyne co mi po nim zostało to zdjęcia usg i pusta karta ciąży i wspomnienie bijącego serduszka.
Ale najgorsze z najgorszych to kontrole po cp. Kobiety glaszczą się po brzuchach a ja siedzę i mam nadzieję że już nic tam nie ma. I kontrola bhcg. "Oby pięknie rosła " itp za każdym razem a ja blagalam by spadała szybko. Ręce jak u ćpuna