reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Leeee a ja od 9 czekam na pralke!!!!

Zamowilam jeszcze poduszke do klatki dla psiakow i tez powinna dzisiaj dojsc.

Wstrzymuje sie z odkurzaniem przez ta pralke bo jak mu ludzie beda w butach wchodzic, wynoscic stara pralke i wnosic nowa to na bank podloga bedzie do sprzatania. A nie chce mi sie 2 razy robic tej samej roboty.

Juz sie tej praleczki doczekac nie moge :)

Powiem Wam dziewczyny, ze na prawde jestem w szoku ile kobiet stracilo ciaze. Myslalam, ze to bardzo rzadkie zwlaszcza widzac tyle wpadek konczacych sie urodzeniem zdrowego dziecka. Co chwile widze dzieci i ciezarne na ulicy. Malo ktora o tym mowi w realu. Pewnie dlatego wydaje sie, ze jakis malenki odsetek traci ciaze.

Zamowilam sobie wisiorek, malenskie dwie stopki, dolacze je do wisiorka upamietniajacego mojego tate.
Pokaze Wam jak dojdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Leeee a ja od 9 czekam na pralke!!!!

Zamowilam jeszcze poduszke do klatki dla psiakow i tez powinna dzisiaj dojsc.

Wstrzymuje sie z odkurzaniem przez ta pralke bo jak mu ludzie beda w butach wchodzic, wynoscic stara pralke i wnosic nowa to na bank podloga bedzie do sprzatania. A nie chce mi sie 2 razy robic tej samej roboty.

Juz sie tej praleczki doczekac nie moge :)

Powiem Wam dziewczyny, ze na prawde jestem w szoku ile kobiet stracilo ciaze. Myslalam, ze to bardzo rzadkie zwlaszcza widzac tyle wpadek konczacych sie urodzeniem zdrowego dziecka. Co chwile widze dzieci i ciezarne na ulicy. Malo ktora o tym mowi w realu. Pewnie dlatego wydaje sie, ze jakis malenki odsetek traci ciaze.

Zamowilam sobie wisiorek, malenskie dwie stopki, dolacze je do wisiorka upamietniajacego mojego tate.
Pokaze Wam jak dojdzie.

ja tez tak myslalam... ja jak stracilam pierwsza myslalam ze tylko mi i mojej siostrze sie to przytrafilo w naszej okolicy ale zaraz potem dowiedzialam sie ze nie tylko nam... A jak zaczelam czytac fora to juz w ogole... Strasznie to przykre jest

Wiem, ze nie mam jak tego sprawdzic ale czuje, ze to byl synek [emoji173]️

W symie to od zrobienia testu od razu czulam, ze to chlopiec.

Ostatnia edycja:
ja też czułam, że będzie chłopak a jest Emilia - tylko rozrabia jak Emil

a te utracone to od razu wiedzialam że coś nie tak, bo mimo oczekiwania na ciąże to testy nie cieszyły - intuicja

Pierwszy raz odliczam czas do miesiączki - oby się przesunęła o min. 9mcy

Dziś na zakończeniu roku usiadła obok mnie kobieta w ciąży ok. 7 miesiąca i nie wytrzymałam i się rozpłakałam. Ja miałam termin na 1 września i mimo, że wszyskim kobietom w ciąży życzę jak najlepiej to wówczas wraca to co było i zastanawiam się jakby było gdybym nie straciła swojego dziecka. Jedyne co mi po nim zostało to zdjęcia usg i pusta karta ciąży i wspomnienie bijącego serduszka.

Jutro termin @, rano będę testować, choć wszystko wskazuje, że @ jednak przyjdzie.

Caltha, również życzę Tobie, aby @ nie pokazała się przez 9 miesięcy!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś na zakończeniu roku usiadła obok mnie kobieta w ciąży ok. 7 miesiąca i nie wytrzymałam i się rozpłakałam. Ja miałam termin na 1 września i mimo, że wszyskim kobietom w ciąży życzę jak najlepiej to wówczas wraca to co było i zastanawiam się jakby było gdybym nie straciła swojego dziecka. Jedyne co mi po nim zostało to zdjęcia usg i pusta karta ciąży i wspomnienie bijącego serduszka.

Jutro termin @, rano będę testować, choć wszystko wskazuje, że @ jednak przyjdzie.
też tak mam. Po prostu czasem cudzy brzuch dobija. Za pierwszym razem ryczalam jak widziałam podwójne wózki - ciąża blizniacza. W tym roku pech chciał że gdy ja traciłam to ktoś właśnie oglaszal że jest w ciąży. Szwagierka nawet miałaby ten sam termin- gdy ona mówiła w święta o ciąży, ja kończyłam krwawić - dobrze że mnie tam na święta nie było. W dniu kiedy wszystko się zaczęło- moja siostra pytała co może na przeziębienie w ciąży.

Ale najgorsze z najgorszych to kontrole po cp. Kobiety glaszczą się po brzuchach a ja siedzę i mam nadzieję że już nic tam nie ma. I kontrola bhcg. "Oby pięknie rosła " itp za każdym razem a ja blagalam by spadała szybko. Ręce jak u ćpuna

Do góry