reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety z praca słabo tutaj jest.:( Był już za granica a tu stałej pracy niema wiec jeździ jest ciężko się rozstawać bo myślałam ze zostanie.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przekichane. Nie pozwolilabym swojemu mężowi tak jechać, albo pojechalabyn z nim

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Konwalijka miałam tak samo. W tym cyklu jestem pewna ze wsterzlislimy się idealnie ... Ale niestety. U ciebie jeszcze jest nadzieja ;) trzymam kciuki.

Kari mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że wszystko będzie wporzadku tym razem.

Edzia szkoda ze nie masz jak zrobić bety. Niestety zostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń.

Jotka z tym przrpelnieniem po jedzeniu miałam właśnie w tym cyklu... U mnie niestety nic nie znaczyło ale u ciebie może akurat :)

Ja to już nie kumam tego wszystkiego... ciągle jakieś problemy... każda z nas ma inne.. A to brak owu, a to hormony do dupy, a to inne choróbska. Masakra jakaś.

Elodia ja też non stop widzę kobiety w ciąży. Zazdroszczę strasznie... Ale mam nadzieję że w końcu nam wszystkim będzie dane :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to dzis mam nega mokre gacie.. jakbym sie zeszczala=( masakra, bo do konca pracy mam jeszcze 2 godziny

zem3j44j4b8qvg9a.png
Jotka z kad jestes ja z ina. Dlaczego pytalas czy ja z twojego miasta jestem. Dzis 15 dzien cyklu a juz mnie piersi bola i czuje sie jak przed@. 2 tyg obolala teraz bede chodzic ale plus chociaz taki ze @ dostane. A ten bol piersi to moze byc na owulacje? Bo nie widzialam wcześniej zeby byla

Jotka z kad jestes ja z ina. Dlaczego pytalas czy ja z twojego miasta jestem. Dzis 15 dzien cyklu a juz mnie piersi bola i czuje sie jak przed@. 2 tyg obolala teraz bede chodzic ale plus chociaz taki ze @ dostane. A ten bol piersi to moze byc na owulacje? Bo nie widzialam wcześniej zeby byla

Beny to dobrze ze sie tak czujesz heee
A noz to dobry znak:)

reklama
Ja zrobiłam test i znowu nic tylko to plamienie ale jak tylko dostanę okres to zaczynam przygodę z ziołami ojca sroki
Ja sluchaj planowo mialam miec okres 2 sierpbia i mialam wlasnie takie dziwne plamienia, a potem 22sierpnia dostalam takiego naprawde jebutnego, ze nie nadazalam z pampersami. Nigdy nie mialam takiego krotkiego/dlugiego cyklu sama nie wiem jaki byl

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry