reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wydaje mi sie ze mam.owulacje a tu na nocke przyszlam :( ciekawe co by brygadzista powiedzial ze biore dzis na zadanie bo planuje seksik:biggrin2:
Moze by cos zaproponował.

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Hej dziewczynki :) Potrzebuje porady:sorry:w poniedzialek mam ginekologa i od 4 dni mam brazowe plamienia i niewiem czy to zblizajaca sie @ bo planowo powinna byc 8 sierpnia :/ Myslicie ze powinnam przełozyc czy isc nawet jak sie @ rozkręci bo jjeszcze 3 dni do wizyty a te plamienie moze swiadczyc o zblizajacej sie małpie :/

Konwalijka miałam tak samo. W tym cyklu jestem pewna ze wsterzlislimy się idealnie ... Ale niestety. U ciebie jeszcze jest nadzieja ;) trzymam kciuki.

Kari mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że wszystko będzie wporzadku tym razem.

Edzia szkoda ze nie masz jak zrobić bety. Niestety zostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń.

Jotka z tym przrpelnieniem po jedzeniu miałam właśnie w tym cyklu... U mnie niestety nic nie znaczyło ale u ciebie może akurat :)

Ja to już nie kumam tego wszystkiego... ciągle jakieś problemy... każda z nas ma inne.. A to brak owu, a to hormony do dupy, a to inne choróbska. Masakra jakaś.

Elodia ja też non stop widzę kobiety w ciąży. Zazdroszczę strasznie... Ale mam nadzieję że w końcu nam wszystkim będzie dane :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadzieja jest alw jakos mnie to nie cieszy. Nigdy bym sie nie spodziewala ze jedna kreska moze tak zepsuc dzien..
Kazda ma jakis problem z ktorym walczy ale mam nadzieje ze wszystkie bedziemy jeszcze mamuskami:-)

Hej dziewczyny u mnie dalej brak @ a M jak się kochaliśmy mówił ze jest inaczej tak tez mówił na początku przy synu i pierwszy odkrył tamta ciąże.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka :) udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka :) udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.

Gratulacje! Ja mam nadzieje ze tez zobaczę dwie kreski wreszcie już 5 dzień spoznienia jest:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo szczęściaro gratuluję :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Trzymamy kciuki. Bądź dobrej myśli

Trzymamy kciuki. Bądź dobrej myśli...

Do góry