reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia tez staram sie czytac ale problem mam taki ze jak ciekawa ksiazka by nie byla Zasypiam! Eh dzis busy day mam..w pracy..do 18 ale zaraz po tym na koncert Chylinskiej jade!!!! :) juhuuu a jutro bede sie bawic w fotografa w Polskiej szkole..dzieci maja rozpoczęcie :)

Konwalinka
Serio musisz czekać..ten hormon jak czytam to rozne stezenie ma u każdej kobiety

reklama
Hej dziewczyny. Ja ostatnio bez humoru na dodatek przeziebiona. A synek chory. @ oczywiscie przyszła chociaz po terminie. Zaczynam nowy cykl od planowania dni tak aby zabic czas. Miec jak najwiecej na glowie i roznych planow aby mniej myslec o tym wszystkim.

Kari trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.

Elodia tez staram sie czytac ale problem mam taki ze jak ciekawa ksiazka by nie byla Zasypiam! Eh dzis busy day mam..w pracy..do 18 ale zaraz po tym na koncert Chylinskiej jade!!!! :) juhuuu a jutro bede sie bawic w fotografa w Polskiej szkole..dzieci maja rozpoczęcie :)

Konwalinka
Serio musisz czekać..ten hormon jak czytam to rozne stezenie ma u każdej kobiety
Ja na popoludnie do pracy dzisiaj idę a jutro mam aż jeden dzien wolny bo od niedzieli znowu maraton tym razem 6 dni na rano. A 22 w piątek premiera Lego Ninjago w kinie i z młodą idziemy we dwie bo M i tak w pracy będzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kotek87 daj znać jak już zrobisz test :happy: ONAONAONA upojny to raczej nie będzie bo jedziemy z dziećmi M, ale myślę, że jakaś szansa na małe co nieco będzie :-D U mnie żeby nie było tak miło, to coś mi w aucie się chrzani :crazy:
Witam piątkowo :)
Negatyw ale dzis już czystom

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku alescie sie rozgadaly, chyba idzie przesilenie jesienne, bo widze, ze u wszystkich mocno obnizone samopoczucie. Bardzo sie wszystkie nakrecilyscie. =( eh.. ja nie mam czasu jakos bardzo na to.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ja się nakręciłam bo maż wyjeżdża chciałam mieć na wiosnę dzidzie. Nie będzie go do stycznia a jeśli później zrezygnuje ze starania:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Elodia na tak długo:(((((
Wiem co to znaczy ..przezylam dluzsza rozlake i nigdy przenigdy juz wiecej..napewno nie za wlasna zgoda jak to bylo ostatnio brr

reklama
Elodia na tak długo:(((((
Wiem co to znaczy ..przezylam dluzsza rozlake i nigdy przenigdy juz wiecej..napewno nie za wlasna zgoda jak to bylo ostatnio brr

No niestety z praca słabo tutaj jest.:( Był już za granica a tu stałej pracy niema wiec jeździ jest ciężko się rozstawać bo myślałam ze zostanie.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry