reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na co te zioła?

zem3j44j4b8qvg9a.png

Cześć. Dawno mnie nie było. Miałam problem z telefonem. Nadrobiłam już Wasze wpisy, ale widzę tu jakiś spadek formy :baffled: Jak czytałam że któraś będzie testować to normalnie taki stres jakbym to miała sikac na test. Kurcze trzymałam kciuki, a tu nic...:sad: Ja testuję za tydzień, chyba że wcześniej@ przyjdzie...

Cześć. Dawno mnie nie było. Miałam problem z telefonem. Nadrobiłam już Wasze wpisy, ale widzę tu jakiś spadek formy :baffled: Jak czytałam że któraś będzie testować to normalnie taki stres jakbym to miała sikac na test. Kurcze trzymałam kciuki, a tu nic...:sad: Ja testuję za tydzień, chyba że wcześniej@ przyjdzie...
No to testujemy w podobnym czasie=)

Ja juz gebe mam wysypana.

zem3j44j4b8qvg9a.png

U mnie na razie spokój. No może trochę czasem brzuch pobolewa delikatnie, ale to norma
No mnie od tygodnia bola cycki, takie drazliwe sa. Czasem mnie w brzuchu pokuje. Ale jakos po tym zmarnowanym tescie mi przeszo jesli chodzi o wyczekiwanie ewentualnej ciąży. Czytam o waszych problemach i wiem ze to nie jest proste zaciazyc. Więc. Chociaz w glebi duszy poprostu mam nadzieje, że bede poprostu mogla jeszcze chwile poczekac

zem3j44j4b8qvg9a.png

Test z jedną kreską to rzeczywiście rozczarowanie... Lepiej nie testować za wcześnie- ale wiem że to nie takie proste. Chyba wszystkie takie niecierpliwe jesteśmy :blink:

Ja to chyba zostalam podpuszczona, w zaden sposob nie wplynal on na mnie dolujaco.. raczej uspokajajaco. "Ty stara po co sie spieszysz, jeszcze Ci sie tymi pieluchami bedzie ulewalo"

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Wydaje mi sie ze mam.owulacje a tu na nocke przyszlam :( ciekawe co by brygadzista powiedzial ze biore dzis na zadanie bo planuje seksik:biggrin2:

Do góry