Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to testujemy w podobnym czasie=)Cześć. Dawno mnie nie było. Miałam problem z telefonem. Nadrobiłam już Wasze wpisy, ale widzę tu jakiś spadek formy Jak czytałam że któraś będzie testować to normalnie taki stres jakbym to miała sikac na test. Kurcze trzymałam kciuki, a tu nic... Ja testuję za tydzień, chyba że wcześniej@ przyjdzie...
U mnie na razie spokój. No może trochę czasem brzuch pobolewa delikatnie, ale to normaNo to testujemy w podobnym czasie=)
Ja juz gebe mam wysypana.
No mnie od tygodnia bola cycki, takie drazliwe sa. Czasem mnie w brzuchu pokuje. Ale jakos po tym zmarnowanym tescie mi przeszo jesli chodzi o wyczekiwanie ewentualnej ciąży. Czytam o waszych problemach i wiem ze to nie jest proste zaciazyc. Więc. Chociaz w glebi duszy poprostu mam nadzieje, że bede poprostu mogla jeszcze chwile poczekacU mnie na razie spokój. No może trochę czasem brzuch pobolewa delikatnie, ale to norma