reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety z praca słabo tutaj jest.:( Był już za granica a tu stałej pracy niema wiec jeździ jest ciężko się rozstawać bo myślałam ze zostanie.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przekichane. Nie pozwolilabym swojemu mężowi tak jechać, albo pojechalabyn z nim

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Konwalijka miałam tak samo. W tym cyklu jestem pewna ze wsterzlislimy się idealnie ... Ale niestety. U ciebie jeszcze jest nadzieja ;) trzymam kciuki.

Kari mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że wszystko będzie wporzadku tym razem.

Edzia szkoda ze nie masz jak zrobić bety. Niestety zostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń.

Jotka z tym przrpelnieniem po jedzeniu miałam właśnie w tym cyklu... U mnie niestety nic nie znaczyło ale u ciebie może akurat :)

Ja to już nie kumam tego wszystkiego... ciągle jakieś problemy... każda z nas ma inne.. A to brak owu, a to hormony do dupy, a to inne choróbska. Masakra jakaś.

Elodia ja też non stop widzę kobiety w ciąży. Zazdroszczę strasznie... Ale mam nadzieję że w końcu nam wszystkim będzie dane :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to dzis mam nega mokre gacie.. jakbym sie zeszczala=( masakra, bo do konca pracy mam jeszcze 2 godziny

zem3j44j4b8qvg9a.png
Jotka z kad jestes ja z ina. Dlaczego pytalas czy ja z twojego miasta jestem. Dzis 15 dzien cyklu a juz mnie piersi bola i czuje sie jak przed@. 2 tyg obolala teraz bede chodzic ale plus chociaz taki ze @ dostane. A ten bol piersi to moze byc na owulacje? Bo nie widzialam wcześniej zeby byla

Jotka z kad jestes ja z ina. Dlaczego pytalas czy ja z twojego miasta jestem. Dzis 15 dzien cyklu a juz mnie piersi bola i czuje sie jak przed@. 2 tyg obolala teraz bede chodzic ale plus chociaz taki ze @ dostane. A ten bol piersi to moze byc na owulacje? Bo nie widzialam wcześniej zeby byla

Beny to dobrze ze sie tak czujesz heee
A noz to dobry znak:)

reklama
Ja zrobiłam test i znowu nic tylko to plamienie ale jak tylko dostanę okres to zaczynam przygodę z ziołami ojca sroki
Ja sluchaj planowo mialam miec okres 2 sierpbia i mialam wlasnie takie dziwne plamienia, a potem 22sierpnia dostalam takiego naprawde jebutnego, ze nie nadazalam z pampersami. Nigdy nie mialam takiego krotkiego/dlugiego cyklu sama nie wiem jaki byl

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry