reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Edzia a moze poprostu jestes w ciąży

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Pytanie teraz do ciężarówek cze macie dużo śluzu???? Od 3 dni mnie zalewa ciągle mam wrażenie ze okres dostałam tak mam mokro jutro lecę na betę A w piątek do gina bo chyba coś nie tak jest

Powiem Ci że po wczorajszym dołku powoli dochodze do aiebie. Czekam tylko aż ciocia sobie pojedzie i zaczynam intensywne staranka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Eh głupia@
Ale bedzie dobrze dziewczyny.. Jeszcze wam te bobasy dadzą w kosc hiii

A mnie wczoraj swedzialo na wardze a dziś wstałam z opryszczka!!!! Nawet nie pamietam kiedy ost Raz mialam ale bylo to wieki temu i w trakcie przeziębienia..

Ja od 2 dni normalna ilosc wydzieliny białej ale wczesniej od po ovu mnie zalewalo
I brzucho jakies normalne ale wczoraj bardzo mnie brzuch bolal taki stres mialam:((((( teraz ja humor do dupy

reklama
Cześć wszystkim, ktoś chyba rzucił na nas jakiś zły urok, każda po kolei negatyw i @... ktoś nas musi odczarować, może @zaczarowanaKicia :) w końcu nick do czegoś chyba zobowiązuje :) oby beta okazała się szczęśliwa :)
@limonka8721 to w tym cyklu idziemy łeb w łeb, ja też mam 4 dzień, może nawet będziemy się starać intensywnie w tym samym czasie ;)
A z tymi testami to trudno powiedzieć jak jest, ja robiłam po tygodniu od spodziewanej @ i kreska była bardzo ciemna

Do góry