reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hehe no tak najlepiej :) tylko ja niestety po tabletkach mam raczej średnie libido... i już tak raczej mechanicznie niż z czułością

reklama
Ot taka ciekawostka

Załączniki

• Screenshot_2017-09-10-16-40-06.png
    Screenshot_2017-09-10-16-40-06.png
    139,8 KB · Wyświetleń: 63
Zaczarowanakicia z pierwszej ciąży pamiętam właśnie z początku te niewyobrażalne ilości śluzu i ten ciagly strach że wlasnie dostalam okres...tak się czułam.. Dlatego też późno wtedy testowałam wtedy bo cały czas miałam to wrażenie że zaraz dostanę...

Temat leków na topie widzę. Ja też akurat czytałam bo coś mnie od wczoraj bierze... Mam akurat w apteczne fervex i theraflu i zaczęłam na necie szukać co można przy staraniach brać ale żadnych sensownych odpowiedzi tzn niby że można ale znalazłam też odpowiedź lekarza że zawierają pseudocos tam co powoduje nagle skoki ciśnienia co może być szkodliwe właśnie przy staraniach zanim się dowie o ciąży dla jajeczka jeszcze wtedy no więc kuruje się sokiem malinowym i naleweczką z Malinkami i pigwą też własnej roboty..
Chociaż też coś mi się po głowie kolacze że mój gin mówił że do któregoś tam tygodnia (6 czy 7) dziecko nie korzysta z matki tylko ma swoje te żółtko ( ciałko Żółte) z czego,, się karmi'' właśnie na wypadek gdy matka nie wie o ciąży i niechcący mogłaby zaszkodzić. Także natura ma swoje najlepsze sposoby żeby bronić nas ale i zarazem maleństwo bo w ciąży jesteśmy przecież wtedy jednym :)

Ps która to pisała że się przeziebila?!
Mam prośbę kobitki proszę mnie katarem nie zarazac!!! tylko zachodzcie szybko w ciążę i Nią proszę mnie zarazić ;)

reklama
Do góry