reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My to nie planujemy jakiejś długiej wędrówki, tak pochodzić trochę a potem relaks :rolleyes: Najważniejsze, że razem :rofl2:
Oczywiście.
Kurcze ja sie z moim M dzisiaj pokłócilam. Jak wrocilam z pracy to mu cos napisalam i liczylam na to że chociaz jakoś na to zareaguje. Ale kij z tym. Liczylam sie z tym że odezwie sie po pracy a tu dupa. I jeszcze mial do mnie pretensje że czemu sie czepiam skoro sama wszystko juz ustaliłam. W tym rzecz ze chcialam z nim dogadac pewna sprawe i tylko przedstawilam mu swój punkt widzenia xD wiem wiem jak dzieci, ale mam nadzieję że mu przejdzie do jutra.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Elodia moje cykle tez rozregulowane. Od 3 miesiacy zauwazylam ze sa co 33 dni i mam nadzieje ze juz tak pozostanie bo dosyc mam okresow co 2 miesiace albo lepiej. Wolalabym co 28dni no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Co 2 miesiące??? TyWow ja bym chyba zeschizowała nieźle. Niech już Ci te 33 dni zostanie albo z czasem się skróci do tych 28. Mam nadzieje ze mój obecny cykl z rzędu bedzie rownież miał 28 dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Najdluzszy cykl moj to jakies 70 dni. I tez swirowalam. A najkrotszy 14 dni. I tak mialam po poronieniu. Ciagle sie cos pierdasilo. Dlatego dobrym znakiem byloby gdyby sie unormowalo.

No jasne. Niezły rozstrzał. A jeśli Ci się tak po poronieniu pokiełbasiło to pewnie wina szalejących hormonów. Najwazniejsze że od 3ch miesięcy masz równe cykle. To dobrze rokuje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oczywiście.
Kurcze ja sie z moim M dzisiaj pokłócilam. Jak wrocilam z pracy to mu cos napisalam i liczylam na to że chociaz jakoś na to zareaguje. Ale kij z tym. Liczylam sie z tym że odezwie sie po pracy a tu dupa. I jeszcze mial do mnie pretensje że czemu sie czepiam skoro sama wszystko juz ustaliłam. W tym rzecz ze chcialam z nim dogadac pewna sprawe i tylko przedstawilam mu swój punkt widzenia xD wiem wiem jak dzieci, ale mam nadzieję że mu przejdzie do jutra.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jaaa jak nu nie przehdzie to za pare dni sie szybko pogodzicie jak na polakow przystalo

zem3j44j4b8qvg9a.png

Najdluzszy cykl moj to jakies 70 dni. I tez swirowalam. A najkrotszy 14 dni. I tak mialam po poronieniu. Ciagle sie cos pierdasilo. Dlatego dobrym znakiem byloby gdyby sie unormowalo.

Moja ciotka ma cykle po 54 dni od zawsze dopiero przy komplikacjach przy pierwszym dziecku jak zrobili jej usg (ponad 20lat tem nie robili tak usg jak teraz jedno, albo wcale, szczesciem dyly dwa) okazalo sie ze nie ma jednego jajnika i jajeczkuje tylko z jednego dlatego takie cykle ma.

Kurde ja dzis mialam snen ze zrobiłam jutro ten test i wyszly i dwie krechy, ta oznaczajaca ciaze byla mocno intensywna. Pojechalam pozniej na usg i sie okazalo ze beda bliźniaki. Boziu jak sie spocilam tym snem.. z koldry mozna bylo wyciskac.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka u mnie cykle bezowulacyjne dlatego takie dlugie nieraz wiec w sumie tak jakbym jeden jajnik miala czasem :)
Mi sie dokladnie to samo snilo w zeszlym miesiacu kiedy w ciaze zaszlam. Tydzien przed terminem @ snily mi sie testy dodatnie i ciaza blizniacza. I byla ciaza ale szybko sie zakonczyla w moim wypadku :( teraz jest pierwszy cykl po tym zdarzeniu i mam nadzieje ze sie nic znowu nie rozregulowalo. Powodzenia.

Hej kobiety.

Kurde same jedne kreski ehhh. Co tam ma być. Jak @ się spóźnia to mają być pozytywne wyniki :)

Elodia współczuję i wiem co czujesz. U mnie dzisiaj 4 dc i dopiero dochodzę do równowagi psychicznej.

Trzymam kciuki za was wszystkie. Mi brak weny na pisanie. Zresztą sporo spraw na głowie. Przedszkole, praca , dom . Przynajmniej mam czym zająć głowę.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobieto. Moja równowaga psychiczna również jest mocno zachwiana. Liczę tylko na to że to ostatni taki miesiąc na dłuższy czas. Sporo na głowie też mam. Praca dom szkoła kłótnia z M dzisiejszego ranka uhhh.....jutro będzie lepiej. Musi być. A coś czuję że jutro któraś z naszych dziewczyn objawi nam radosną nowinę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry