reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Parpalu co ja tu czytam... tule mocno. Dobrze że mąż się Tobą opiekuje.

Lux widać baby zazdroszczą i tną komentarze. Nie ma się co stresować.

Ja ledwo forum ogarniam... młodej się nudzi w domu. Rano mam mdłości a wieczorem gorąco.... biedne to moje dziecko.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Parpalu co ja tu czytam... tule mocno. Dobrze że mąż się Tobą opiekuje.

Lux widać baby zazdroszczą i tną komentarze. Nie ma się co stresować.

Ja ledwo forum ogarniam... młodej się nudzi w domu. Rano mam mdłości a wieczorem gorąco.... biedne to moje dziecko.

upaly sa meczace, mnie tez mecza, mdlosci mi niby dzis ustapily, a tak ogolnie to jak sie czujesz?

Cera do d..y[emoji14]mam pryszcze jak nastolatka. Zawsze tak przed @ miałam. A włosy to mi jeszcze po poprzedniej ciąży odrastają, bo po porodzie wychodzily garściami.

u mnie cera i skora na calym ciele w pryszczach, mam je na twarzy, szyi, nogach, rekach, ramionach a nwt na brzuchu i we wlosach :D

Siwa przykro mi :( bede trzymac kciuki za ten cykl [emoji8]

Elenna dziekuje [emoji8]

A ja mam dzisiaj dola strasznego, w srode zaczelam plamic i myslalam, ze sie zaczyna a tutaj nadal nic :( wykancza mnie to czekanie. Nawet ciezko mi sie ubrac i cos zrobic w domu.
Jedyna rzecz jaka mnie dzisiaj zwlekla z lozka to taka, ze dzisiaj ma przyjechac nowa pralka i musze przygotowac lazienke.
Ide sobie walnac mocna kawe, moze mnie troche rozrusza.

Wiecie co mnie jeszcze wykancza? Ciagle analizuje ostatnie tygodnie, czy zrobilam cos nie tak, czy gdybym zrobila cos inaczej to by moje dziecko teraz zylo. Ciagle mi to w glowie siedzi :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa przykro mi :( bede trzymac kciuki za ten cykl [emoji8]

Elenna dziekuje [emoji8]

A ja mam dzisiaj dola strasznego, w srode zaczelam plamic i myslalam, ze sie zaczyna a tutaj nadal nic :( wykancza mnie to czekanie. Nawet ciezko mi sie ubrac i cos zrobic w domu.
Jedyna rzecz jaka mnie dzisiaj zwlekla z lozka to taka, ze dzisiaj ma przyjechac nowa pralka i musze przygotowac lazienke.
Ide sobie walnac mocna kawe, moze mnie troche rozrusza.

Wiecie co mnie jeszcze wykancza? Ciagle analizuje ostatnie tygodnie, czy zrobilam cos nie tak, czy gdybym zrobila cos inaczej to by moje dziecko teraz zylo. Ciagle mi to w glowie siedzi :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tez takie mysli mialam, uwierz to nic nie da ;( tylko bedziesz sie zadreczac

reklama
Do góry