Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja też bardzo sobie żartowała w tym cyklu jak nigdy 3 dni spóźniona a zawsze była na czas... Teraz nie wiem nawet jak dobrze obliczyć owu@ zwyczajnie sobie ze mnie żartuje... niestety... ;o
beta <2.0
No u mnie 5 dni opóźnienia póki co, jutro zadzwonię do swojego gin.Moja też bardzo sobie żartowała w tym cyklu jak nigdy 3 dni spóźniona a zawsze była na czas... Teraz nie wiem nawet jak dobrze obliczyć owu
A może to znak żeby ten cykl był spontaniczny
Uściski dla Ciebie Spark
@ zwyczajnie sobie ze mnie żartuje... niestety... ;o
beta <2.0
a co gin na to? reguluje to jakoś hormonalnie?Mi ostatnio sie spóźniała aż 2 miesiące i poprzednia też 2 miesiące . Tak u mnie z tą cholerną @ jest i przez jej spóźnienia traciłam cykle . ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a udało się tarczycę okiełznać?Tak przeważnie dostaje ultrogesten ( progesteton ) teraz od tego cyklu wziełam clo na owulacje . Ten brak moich @ jest przez PCO i niedoczynnosc tarczycy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom