reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak przeważnie dostaje ultrogesten ( progesteton ) teraz od tego cyklu wziełam clo na owulacje . Ten brak moich @ jest przez PCO i niedoczynnosc tarczycy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi właśnie dzięki clo się uregulowala, dokładniej po 2 cyklu z clo.
Miałam dzięki temu co 26-27 dni. Wcześniej co 70-90 też z powodu pco.
No a teraz ostatni cykl na clo i dzisiaj 33dc i nic :/

Spark przykro mi z powodu bety.Zostaje poczekać na wredną @ i starać się dalej.
Fabimama mi możesz zmienić na 6 cykl, termin @ na 14 lipca. 12 lipca mamy rocznicę ślubu- fajnie byłoby dostać prezent w postaci dzieciątka. Ale pewnie nic z tego nie będzie bo za bardzo chce.

hej, niby bez mdlosci dzis, ale sie okaze jak w dzien bedzie :)
Spark tak bardzo mi przykro :(
Salatka czy cos pisalas o zasniadzie?
Hej hej:) Dziewczyny mi podpowiedzialy ze mozel ekarz podejrzewa zasniad groniasty bo zerknal na wynik badania histopatologicznego i kazal mi zrobic badanie bety.
Pierwsza ciaze poronilam w 19 tyg wiec to moze to byla przyczyna, ten zasniad. Tylko czy moze tak byc ze druga donosilam szczesliwie a w trzeciej znowu dal o sobie znac? O wszystko zapytam lekarza na wizycie...
Przykro mi ze dostalyscie @. Trzymam kciuki zeby w nastepnym miesiacu nie przyszly...

Ja zaraz zabieram sie do robienia jablecznika a potem parowancow.:) Moze przestane myslec o ciazy chociaz na chwile:)
Milego dnia zycze:)

Hej hej:) Dziewczyny mi podpowiedzialy ze mozel ekarz podejrzewa zasniad groniasty bo zerknal na wynik badania histopatologicznego i kazal mi zrobic badanie bety.
Pierwsza ciaze poronilam w 19 tyg wiec to moze to byla przyczyna, ten zasniad. Tylko czy moze tak byc ze druga donosilam szczesliwie a w trzeciej znowu dal o sobie znac? O wszystko zapytam lekarza na wizycie...
Przykro mi ze dostalyscie @. Trzymam kciuki zeby w nastepnym miesiacu nie przyszly...

Ja zaraz zabieram sie do robienia jablecznika a potem parowancow.:) Moze przestane myslec o ciazy chociaz na chwile:)
Milego dnia zycze:)
pytam, bo na forum jest dziewczyna, ktora to miala, poronila w sierpniu 2015 a w pazdzierniku zaszla i wszystko jest super, chcesz na riv Ci podam kto to i skontaktujesz sie z nia, ona Ci doradzi co i jak, bo lekarze strasza a okazuje sie, ze to nie uniemozliwia zajscia i donoszenia...

pytam, bo na forum jest dziewczyna, ktora to miala, poronila w sierpniu 2015 a w pazdzierniku zaszla i wszystko jest super, chcesz na riv Ci podam kto to i skontaktujesz sie z nia, ona Ci doradzi co i jak, bo lekarze strasza a okazuje sie, ze to nie uniemozliwia zajscia i donoszenia...
Oczywiscie jesli mozesz to chetnie z nia pogadam

reklama
Do góry