reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niusia więc @ niech spada do do Australii ;) albo do Afryki na

Ja idę korzystać z pogody.. Wezmę psa na spacer do lasku i może jakieś grzybki będą... Miłego dnia

reklama
Ja dzisiaj kupiłam test w rosmannie super czuły jak dziś @ nie będzie na pewno jutro zrobię pracuje w sklepie i nie chce dźwigać skrzynek jeśli jest dzidzia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poki co @ nie mam ale na namnożyło ien wczwartek będzie skoro są już te przedokresowe plamienia u mnie. Zatem jesli za miesiac by mi sie udalo no to tez aole wiedziec jak najszybciej bp ja to z kolei na magazynie pracuję i też często ciężkie kartony dźwigam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ty Edzia koniecznie rób test.. A nie możesz powiedzieć komuś w pracy że się staracie i że na wszelkie W nie chcesz dźwigać.. Jak nie je stes sama w sklepie dziewczyny powinny to zrozumiec i ci pomóc, kiedyś one mogą być w takiej sytuacji :)

Dobra teraz już znikam ☺

reklama
Jotka tez Mnie nakrecaja z tymi testami heh
To zajechalam do tesco kupic co by juz teraz miec ...i clear blue ten czuly za 11f!!!!pogielo ich hee
Za cory kupilam na necie te paskowe i wyszedl mi pierwszy z blada kreska tydzien przed @ wiec właśnie zamowilam 5 czulych za 2.50 ..byly tez nie paskowe 2 za4f

Trzymam kciukasyy dziewczyny

I wiecie co ogladalam...jak laski sprawdzaja czy sa w ciąży za pomoca Blicza! Cukru! Sody! Soli!
Jeeeeeeeaaaa

Do góry