reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Testować, testować, brak tu kresek majówki powoli się kończą :D

@pg92 a skąd gin wie, że to nadżerka, robił kolposkopię? Jeśli to ektopia i nie masz stanu przedrakowego (potwierdzonego kolposkopią i badaniem wycinka) nie daj sobie tego leczyć, wypalać, wymrażać, bo ektopia to stan fizjologiczny. I zmień wtedy lekarza, bo ten się nie uczy ;-) ;)

Btw powodzenia w staraniach!

reklama
Testować, testować, brak tu kresek majówki powoli się kończą :D

@pg92 a skąd gin wie, że to nadżerka, robił kolposkopię? Jeśli to ektopia i nie masz stanu przedrakowego (potwierdzonego kolposkopią i badaniem wycinka) nie daj sobie tego leczyć, wypalać, wymrażać, bo ektopia to stan fizjologiczny. I zmień wtedy lekarza, bo ten się nie uczy ;-) ;)

Btw powodzenia w staraniach!
Mało mówił o tej nadżerce stwierdził tylko że zrobimy cytologie może przy następnej wizycie będzie drążył temat,ponoć jest bardzo mała,skupił się raczej na badaniach hormonów bo ostatnio mam rozlegulowane cykle.A dlaczego nie pozwolić na wypalanie czy zamrażanie?Jestem zielona w temacie nadżerek szczerze mówiąc...Nie dziękuję,podejrzewam że czeka mnie zbijanie prolaktyny więc jeszcze poczekam na upragnione dwie kreski...

Cześć dziewczynki
Melduje że wstałam ;) U nas dziś cieplutko, słoneczko szok normalnie...
Poczytałam co naskrobalyscie przy kawie... :)
Jotka może ten pryszczol to nie na @ a na bardzo ładna dziewczynkę ;)
Witam nowe starczki
dawajcie w końcu jakieś testy z II i ślijcie fluidki :)

Mało mówił o tej nadżerce stwierdził tylko że zrobimy cytologie może przy następnej wizycie będzie drążył temat,ponoć jest bardzo mała,skupił się raczej na badaniach hormonów bo ostatnio mam rozlegulowane cykle.A dlaczego nie pozwolić na wypalanie czy zamrażanie?Jestem zielona w temacie nadżerek szczerze mówiąc...Nie dziękuję,podejrzewam że czeka mnie zbijanie prolaktyny więc jeszcze poczekam na upragnione dwie kreski...
Ja da ci bromergon=) i cale leczenie. Gin. Tak dzialaja jak wijda jakies wieksze problemyw z hormonami idz to endokrynologa

zem3j44j4b8qvg9a.png

Cześć dziewczynki
Melduje że wstałam ;) U nas dziś cieplutko, słoneczko szok normalnie...
Poczytałam co naskrobalyscie przy kawie... :)
Jotka może ten pryszczol to nie na @ a na bardzo ładna dziewczynkę ;)
Witam nowe starczki
dawajcie w końcu jakieś testy z II i ślijcie fluidki :)
Kurde nosze sie z pomyslem zrobienia 14 tego super culego testu

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Do góry