reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie stresuj się, tak. Wrazie czego im szybciej dostaniesz tym szybciej zaczniesz.. a moze to oznaka zagniezdzania?

zem3j44j4b8qvg9a.png
Teoretycznie jestem ok 12 dni po owu jesli cykl bylby 30 dniowy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
chętnie bym zrobiła badania z krwi ale pracuje od 7:30 a wcześniej jeszcze złobek i przedszkole więc nie mam jak:oo2::oo2: pozostaje tylko czekać

Hej dziewczynki ;)

Widzę ze testowanie się zbliża u kilku! Trzymam mocno kciuki!

Wysylam ciazowe fluidy.

Jeśli chodzi o pryszcze... Hmm teoria śmieszna. Ja w ciazy zbsynem miałam straszne problemy z cera. Pryszcz na Pruszczu. Teraz widzę ze tez sie zaczyna. Mówi się że dziewczynki urodę zabierają... Mi nawet 4 lekarzy różnych mówiło ze bedzie corka... Pokój różowy.. Na szczęście ciuszki uniwersalne były. I jest chłopak ;) śliczny bo sliczny ale chłopak :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mało mówił o tej nadżerce stwierdził tylko że zrobimy cytologie może przy następnej wizycie będzie drążył temat,ponoć jest bardzo mała,skupił się raczej na badaniach hormonów bo ostatnio mam rozlegulowane cykle.A dlaczego nie pozwolić na wypalanie czy zamrażanie?Jestem zielona w temacie nadżerek szczerze mówiąc...Nie dziękuję,podejrzewam że czeka mnie zbijanie prolaktyny więc jeszcze poczekam na upragnione dwie kreski...

A choćby i tu można poczytać, choć są lepsze i bardziej naukowe wyjaśnienia w sieci ;-) ;)
Link do: "Nadżerka" - szyjki macicy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet

@Fabimama ja w ciąży z córkami miałam cerę i włosy bez zarzutu. Za to teraz masakra, ryj nastolatki i włosy tak tłuste jak nigdy w życiu. Co mam sobie wywróżyć? :D

No pryszcz byl i w sasadzie prawie juz znikł. Czekamy.. teścik zrobimy bedzie wiadomo.. chociaz mam coraz wieksze pezeczucie, albo mocno sie nakrecam. Moj synek rano jak wychodzilismy z mieszkania zadal mi pytanie "Mamo mała?" Pytam: ale co mała? "Dzidzia?"

Hmm.. nie rozmawialismy rano o dzieciach. Nie mowilam do niego nic w tym temacie, nie wiem co mu sie przypomnialo

zem3j44j4b8qvg9a.png

Dziewczyny jak Was zazdroszczę już tych starań i testowania :) Też bym już chciała a tu jeszcze do końca opakowania 17 tabletek :hmm: i potem jeszcze czekania na @

reklama
Ola tez to przechodzilam a zobacz..niedlugo testuje ..czas leci jak szalony... Ja mialam 2 razy rozowe bobo i mam juz wyrosniete dzieciaki

Do góry