Elodia
Fanka BB :)
Teoretycznie jestem ok 12 dni po owu jesli cykl bylby 30 dniowy.Nie stresuj się, tak. Wrazie czego im szybciej dostaniesz tym szybciej zaczniesz.. a moze to oznaka zagniezdzania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie jestem ok 12 dni po owu jesli cykl bylby 30 dniowy.Nie stresuj się, tak. Wrazie czego im szybciej dostaniesz tym szybciej zaczniesz.. a moze to oznaka zagniezdzania?
Ja pierwszy raz bralam clo w tym miesiacu. Ale czy to pomaglo mi. Czytalam ze skutecznosc jest duza . mi okres sie spoznia. I nie czuje sie jak na @. Ale test negatywny..czekam co dalej.Nie ma żadnej kobietki, której udało się z Clo?
Mało mówił o tej nadżerce stwierdził tylko że zrobimy cytologie może przy następnej wizycie będzie drążył temat,ponoć jest bardzo mała,skupił się raczej na badaniach hormonów bo ostatnio mam rozlegulowane cykle.A dlaczego nie pozwolić na wypalanie czy zamrażanie?Jestem zielona w temacie nadżerek szczerze mówiąc...Nie dziękuję,podejrzewam że czeka mnie zbijanie prolaktyny więc jeszcze poczekam na upragnione dwie kreski...
Nappewno warto bedzie czekać=) oplaci się, bo w nagrode male rozowe bobo. =)Dziewczyny jak Was zazdroszczę już tych starań i testowania Też bym już chciała a tu jeszcze do końca opakowania 17 tabletek i potem jeszcze czekania na @