Jotka_
Fanka BB :)
ONAONAONA Ile w zlotowkach jest to 11f ? I ile to u was jest jakbyplacic naszymi? 11zl??
![zem3j44j4b8qvg9a.png](https://www.suwaczki.com/tickers/zem3j44j4b8qvg9a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok 60zlONAONAONA Ile w zlotowkach jest to 11f ? I ile to u was jest jakbyplacic naszymi? 11zl??
![]()
U mnie czary mary póki co nie wychodzą. Nie wiem czy na pare dni nie zamilkne bo mam mega dola. Plamienia niby są ale strasznie ich mało póki co. Więc raczej @ prztjdzie w terminieOby byly nowe dzidzie! Chcę zebyscie mialy dzidzie. Czary Mary! Czary!
![]()
O rzesz k..... 11f to 60zl o matko... ale te.. 11f w budzecie domowym to tak jak 11zl u nas czy wiecej? 11f to dużo ?
[/QUOTE![]()
Nie ma co tak przeliczac .. Tyle co ja mam za h pracy ale o tak nie zaplace za test tyle;p wrr
U mnie czary mary póki co nie wychodzą. Nie wiem czy na pare dni nie zamilkne bo mam mega dola. Plamienia niby są ale strasznie ich mało póki co. Więc raczej @ prztjdzie w terminie
![]()
![]()
Nie stresuj się, tak. Wrazie czego im szybciej dostaniesz tym szybciej zaczniesz.. a moze to oznaka zagniezdzania?U mnie czary mary póki co nie wychodzą. Nie wiem czy na pare dni nie zamilkne bo mam mega dola. Plamienia niby są ale strasznie ich mało póki co. Więc raczej @ prztjdzie w terminie
![]()
![]()
No skoro taniej wychodzi sciagniecie=)Ohhh Elodia tulam!!!!!!! Tzn przytulam po naszemu kiss kiss
Jotka hehehe. Dlatego nie ma xo przeliczac ale naroznik rozkladany sciagam z Pl hahaha
DziękiOhhh Elodia tulam!!!!!!! Tzn przytulam po naszemu kiss kiss
Jotka hehehe. Dlatego nie ma xo przeliczac ale naroznik rozkladany sciagam z Pl hahaha