reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wy to pełne energii a mi się na dośc dłuższą chwilę przysnęło, M wrócił od dentysty a ja jak się z wyra zerwalam.... Haha gdybyście widziały, wyskoczylam z łóżka, a że miałam laczki na nogach i jeden mi spadł to sie na nim poślizgnęłam i prawie wywaliłam. Aż Laura ze śmiechu się popłakała

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ah te dzieciaki zero litości dla starych. Czlowiek siw malo nie zabije, a smiejo się!

Energi dzis nie mam wcale nawet pacjeci za mna chodzili "Pani Justynko co pani taka smutna" blablabla.. a mnie w nocy kanapa wykonczyla

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Owszem, dzieci są okrutne, a jak pośmiejemy się z nich to jest mega foch :-)
Dzisiaj to taki ogólnie senny dzień jest

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Życzyć Ci kochana bliźniaków? Po dwoch tygodniach to szybciutko. Moze za dwoje?

zem3j44j4b8qvg9a.png
Kochana za bliźniaki dziękuje ale wole nie ;) no chyba ze 2 dziewczynki ;D poza tym zle zrosumialas ;) po 2 tyg ale spozniejacej sie miesiaczki :)
Łoo dawno mnie tutaj nie było, sporo stron przybyło :)
U mnie od wczoraj dni płodne więc działamy, trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Ja za was też trzymam dziewczyny:)
Działaj :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie @ powinna byc 8,ale ani jej nie ma ani 2 kresek:laugh2:Brzucho boli jak na małpe od paru dni i cało twarz mi wysypalo i klatkie jak by miala przyjsc za chwile.

reklama
Do góry