reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wy to pełne energii a mi się na dośc dłuższą chwilę przysnęło, M wrócił od dentysty a ja jak się z wyra zerwalam.... Haha gdybyście widziały, wyskoczylam z łóżka, a że miałam laczki na nogach i jeden mi spadł to sie na nim poślizgnęłam i prawie wywaliłam. Aż Laura ze śmiechu się popłakała

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ah te dzieciaki zero litości dla starych. Czlowiek siw malo nie zabije, a smiejo się!

Energi dzis nie mam wcale nawet pacjeci za mna chodzili "Pani Justynko co pani taka smutna" blablabla.. a mnie w nocy kanapa wykonczyla

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Owszem, dzieci są okrutne, a jak pośmiejemy się z nich to jest mega foch :-)
Dzisiaj to taki ogólnie senny dzień jest

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Życzyć Ci kochana bliźniaków? Po dwoch tygodniach to szybciutko. Moze za dwoje?

zem3j44j4b8qvg9a.png
Kochana za bliźniaki dziękuje ale wole nie ;) no chyba ze 2 dziewczynki ;D poza tym zle zrosumialas ;) po 2 tyg ale spozniejacej sie miesiaczki :)
Łoo dawno mnie tutaj nie było, sporo stron przybyło :)
U mnie od wczoraj dni płodne więc działamy, trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Ja za was też trzymam dziewczyny:)
Działaj :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie @ powinna byc 8,ale ani jej nie ma ani 2 kresek:laugh2:Brzucho boli jak na małpe od paru dni i cało twarz mi wysypalo i klatkie jak by miala przyjsc za chwile.

reklama
Do góry