reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jutro sądny dzień chyba ze się spóźni @ nie wiadomo boje się trochę ze nic nie wyszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie brzuch męczy od paru dni i biust od wczoraj boli więc ja też się boję że znowu się nie udało. Bo wszystko wskazuje na to ze do konca tygodnia moge @ dostac. Tez mnie to troche smuci. Jak my chcemy tonie wychodzi a jak ktos nie chce to wpadka za pierwszym razem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja tez mam żyłki na piersiach ale czy to coś znaczy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem sama, czytam tyle roznych artykułów, w niektorych pisze ze to moze byc objaw coazy w innych ze to zblizajacy sie okres itp itd. Ale nie kojarze zebym kiedys takie duze miala zylki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Co ma byc to bedzie kochane. Nie warto sie na sile dopatrywac bo mozna sie niepotrzebnie nakrecic. Kazdy objaw moze byc objawem miesiaczki albo ciazy. Trzymam mocno kciuki za pozytywne testy, pozarazacie mnie moze w grudniu :) wiec obyscie juz teraz doczekaly sie 2 kresek. A jak nie to za miesiac. Uda sie na pewno. Ja wiem ze tydzien przed okresem to jest masakra i ciezko myslenie odciac... ale moja rada jest taka ze im mniej sie wpatrujecie i doszukujecie tym lepiej... nie zmieni to nic a lepsze ani gorsze a doklada tylko stresu i w razie co dodatkowego zawodu. Owocny tydzien sie szykuje mam nadzieje z waszymi testowaniami. Ja mam miec @ 19 wrzesnia i bedzie, choc moze byc chwile wczesniej albo pozniej. Tak ze ide podobnie do was tylko zamiast za siebie trzymam tym razem kciuki podwojnie za was :) trzymajcie sie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja po tabsach nic . po to je brałam 5 miesięcy.
Trzeba naprawde dobrze znac swoj organizm a i tak sa cykle ze wszystko inaczej bo jednak stress itp czynniki wplywaja na Nas
Ja sie czuje jakbym miala jajo w brzuchu i ciagle cos odczuwam nie mowiac ze sie ze mnie leje momentami ..mokro jakos ..ale zdaje sobie sprawe ze to moja psychika moze swirowac...tak jest jak na cos czekamy

Z cora to przeczucie Mnie nie zawiodlo..czulam to wiedzialam a tutaj niby sie czasem usmiecham ...ale zdaje sobie sprawe ze tabsy mogly troche namieszac wiec luzik

Dokladnie tak onaonaona. Ja przez ponad 2 lata tez juz znam swoj organizm idealnie i wiem ile razy mialam "objawy ciazy", niestety wiekszosc z tych wszystkich miesiecy. A kiedy w ciaze zaszlam to tez wiele sie objawy od okresowych nie roznily. Wysyp pryszczy, bol brzucha, wszystko normalnie tylko piersi bardziej bolaly ale to tez w jednym cyklu bola bardzo w drugim srednio ale dlugo a w trzecim wcale wiec nie ma co.

Onaonaona ale cos w tym przeczuciu jest. Ja bylam w sumie w ciazy 5 razy i z wyjatkiem pierwszej to wiedzialam zawsze. Poprostu czulam. W innych cyklach mialam nadzieje a w tych co sie udawalo to bylo przeczucie w ktore az balam sie uwiezyc. W ostatnim udanym to mi sie po novach dodatnie testy snily i wszedzie bociany widzialam i kurde tez czulam jakos tak niesmialo.

Dokladnie tak onaonaona. Ja przez ponad 2 lata tez juz znam swoj organizm idealnie i wiem ile razy mialam "objawy ciazy", niestety wiekszosc z tych wszystkich miesiecy. A kiedy w ciaze zaszlam to tez wiele sie objawy od okresowych nie roznily. Wysyp pryszczy, bol brzucha, wszystko normalnie tylko piersi bardziej bolaly ale to tez w jednym cyklu bola bardzo w drugim srednio ale dlugo a w trzecim wcale wiec nie ma co.

Z ust mi wyjelas to co wyzej napisalas;)
I zgadzam sie Kari z tym przeczuciem bo tu juz nie chodzi o objawy..jakos tak ze srodka to wychodzi...za corki nie wiedzialam nic na temat sluzu itp..co kiedy jak...

A ja po tabsach nic . po to je brałam 5 miesięcy.
Trzeba naprawde dobrze znac swoj organizm a i tak sa cykle ze wszystko inaczej bo jednak stress itp czynniki wplywaja na Nas
Ja sie czuje jakbym miala jajo w brzuchu i ciagle cos odczuwam nie mowiac ze sie ze mnie leje momentami ..mokro jakos ..ale zdaje sobie sprawe ze to moja psychika moze swirowac...tak jest jak na cos czekamy

Z cora to przeczucie Mnie nie zawiodlo..czulam to wiedzialam a tutaj niby sie czasem usmiecham ...ale zdaje sobie sprawe ze tabsy mogly troche namieszac wiec luzik

Mam przeczucie. Chociaz może jest wyimaginowane.

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Jotka oby nie wyimaginowane :) ciaze urojone to moja specjalizacja :) hah... instynkt to potezna rzecz, ufam ze ty odczytasz wynik dodatni za kilka dni :D mamy miec @ w tych samych dniach wiec chetnie zabiore krwawienie od ciebie :D

Do góry