reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojejku, same przykre wiesci, =(

zem3j44j4b8qvg9a.png
E tam....nawet na zebraniu w szkole wstydu się najadłam. Przyszedł biologiczny ojciec Laury na zebranie rodziców, i przyszlo do płacenia wszelakich składek klasowych, ubezpieczenie, wyjscie we wrzesniu do teatru,rada rodzicow i juz nie pamietam cp jeszcze. Bynajmniej w supie zaplacilam ponad 200 zl. A twn dupek ani grosza nie dołożył. Jak sie go spytalam czy laskawie by chpciaz glupie 20 zl dolozyl bo to ze mi alimenty placi to niech nie myśli że nic poza tym nie musi to tylko głupka udal. Po grzyb on na to zwbranie przyjechal :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Eh biedaku. Niestety widocznie gra cudownego tatysia

zem3j44j4b8qvg9a.png
E tam. W sądzie staral sie przekonac sedziego ze od urodzenia ja w ogole mlodą się nie zajmowalam a on caly czas przy dziwcku byl. Szkoda gadac ile nerwow przez to przezzlam. Jak mam isc teraz na glowny dworzec pkp to mam silne odruchy wymiotne bo pamietam co sie dzieło przez ostatnie poltora roku. M.in. prawie się pobil z moim M jak chcial nam sila corke wyrwac....kurcze przwpraszam ze takie osobiste rzeczy....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia przykro mi... dlatego wlasnie mowilam o nie nakrecaniu sie objawami. Teraz sobie zapisz jakie mialas objawy w tym cyklu i w kolejnym podejdziesz na spokojniej. A co do taty corki... bez komemtarza. Ile to ja znam tatusiow ktorzy udaja niewiadomo co a pracuja na lewo zeby nie wykazywac odpowiednich zarobkow do wyzszych alimentow. W imie zasady "nie bede mamusi utrzymywal" bo nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie dziecka. Najpierw piekuchy potem wyprawki szkolne... a niech takim to jajka pousychaja.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elodia przykro mi... dlatego wlasnie mowilam o nie nakrecaniu sie objawami. Teraz sobie zapisz jakie mialas objawy w tym cyklu i w kolejnym podejdziesz na spokojniej. A co do taty corki... bez komemtarza. Ile to ja znam tatusiow ktorzy udaja niewiadomo co a pracuja na lewo zeby nie wykazywac odpowiednich zarobkow do wyzszych alimentow. W imie zasady "nie bede mamusi utrzymywal" bo nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie dziecka. Najpierw piekuchy potem wyprawki szkolne... a niech takim to jajka pousychaja.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zapisane objawy. Ale zauwazylam ze od jakichs 3 cykli są one bardzo podobne do siebie. Tylko w tym cyklu cyce mnie nie bolały. To mnie zmyliło no i te mdlosci....zapewne byly wywolane tym silnym bólem głowy ktory mialam przez caly weekend.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry