Jotka_
Fanka BB :)
Looooo. Co Cie tak ganiaCo się dzieje kurczę biegam do łazienki co 5, 10 minut jakaś masakra
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Looooo. Co Cie tak ganiaCo się dzieje kurczę biegam do łazienki co 5, 10 minut jakaś masakra
Wirus?Co się dzieje kurczę biegam do łazienki co 5, 10 minut jakaś masakra
O jaaaaa. No nie gaadaj! =(Ja odpadam w tym miesiącu. Właśnie zaczęły mi się plamienia które mam zawsze przed @ :-(
Wirus?
No niestwty blado brązowe plamienia mam zawsze na max 3 dni przed @ więc albo przyjdzie w terminie albo nawet wcześniej. Bo już wątpię że tylko na plamieniach się skończyO jaaaaa. No nie gaadaj! =(
Na spokojnie. Do 22jeszcze daleko =) wszystko sie moze jeszcze zdarzycOnaonaona testować mogę najwcześniej koło 22 bo liczę cykl 30 dni. Postanowiłam nie marnować testów tylko nie wiem czy w tym cyklu wogole sens bedzie- bo testy cały czas negatywne były... A temp tak jak pisałam był ładny skok(15dc) ale zaraz potem (17,18dc) spadek poniżej lini... Nie wiem albo testy bafziewiaste albo owu wogole nie było... Także chyba nie ma się co nakrecac