reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej
ale tu smutno, co jest ej? glowki do gory, cyc do przodu i wio przed siebie!!! ja bym sie najchetniej schowala w krzaki i nie wychodzila stamtad do porodu, w otoczeniu moja ciaza dziala na niektore kobiety jak blahta na byka, sa przykre komentarze, ze mam za duzy brzuch, ze jakim cudem zaszlam, ze co to takiego mdlosci, ze wymyslam..ehh tez mam dosc niekiedy...
Hej hej:) jak można powiedziec kobiecie w ciąży takie słowa. Jakim cudem zaszla, za duży brzuch? Domyślam sie ze jest Ci przykro ale trzymaj sie. Ten "brzuch" to Twoje dzieciątko i jak dla mnie to jest powód do dumy!:)

reklama
Paraplu współczuje straty. Wiem co czujesz bo przeszłam przez to samo w listopadzie. Odpocznij i jak będziesz gotowa to wrócisz do starań. My już staramy się 6 cykl po poronieniu i nic.

Paraplu.. tak mi przykro :( :( tak ci kibicowałam.....

Również przeszłam przez to w zeszłe lato. U mnie wlasnie zaraz 10-ta owulacja po zabiegu, ale starankowy cykl to 8-my.

Lux, dziewczyny dobrze piszą! brzuszek to powod do dumy!!! olewka na wszystkie głupie miny i gadki! to z niezdrowej zazdrości tak gadaja! Ja marzez o wielkim brzuchu z lokatorem w srodku :) przyjme i dwóch lokatorów ;)

Ostatnia edycja:
Powiem Wam, ze nie nie moglam sobie wymarzyc wspanialszego faceta. Kocham go jeszcze bardziej za to ile daje mi wsparcia, jak sie mna opiekuje, jak sie martwi o mnie. Po prostu moj aniol na Ziemi.
A wczoraj na poprawe humoru zamowil nowa pralke :) bede jutro miala sliczna, cicha i nowiutenka praleczke [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na prawde nie ogarniam jak mozna komukolwiek takie przykrosci mowic. Ludzie sa podli. Zamiast sie cieszyc z czyjegos szczescia to pewnie cieszyliby sie ale z nieszczescia. Straszne i jeszcze raz straszne.
Powiem Ci tyle Lux, ze po prostu reakcja ludzi swiadczy o tym co maja w sercu i zrywaj z nimi kontakt bo beda niszczyc Ci kazda Twoja radosc. Nie warto miec takich ludzi w swoim otoczeniu.

Powiem Wam, ze nie nie moglam sobie wymarzyc wspanialszego faceta. Kocham go jeszcze bardziej za to ile daje mi wsparcia, jak sie mna opiekuje, jak sie martwi o mnie. Po prostu moj aniol na Ziemi.
A wczoraj na poprawe humoru zamowil nowa pralke :) bede jutro miala sliczna, cicha i nowiutenka praleczke [emoji7]

Gratuluje takiego faceta i bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Ja przeszłam to w grudniu 2013 no a teraz puste jajo...

Ja dzis odebrałam wynik badania histopatologicznego i lekarz kazał zbadać poziom betaHCG i jak będzie wynik pozytywny to mam przyspieszyc wizytę u lekarza. Po co?? Spotkalyscie sie z czymś takim kiedys? Co moze być nie tak?

reklama
Dziekuje za dobre słowa. Dzis mi dużo lepiej:) nie chce żeby to zle zabrzmiało ale troche mi lepiej ze nie jestem w tej sytuacji sama...

Super że dzisjaj już Lepiej :))) pamietaj wykształcenie czy pożycja w życiu nie jest wyznacznikiem dobrego , szczęśliwego i mądrego człowieka .

Luz - weż nawet nie słuchaj idiotów !!!!

A jak nie wiedzą jak zaszłaś to puść im film ha YouTube - jak rozmnażają się Człowieki ha ha !!!

Albo może pytali dlatego że chcieli od ciebie jakiejś rady ? Bo może im się długo nie udaje ?
Nie wiadomo co mieli na myśli .

Do góry