reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez chcialam sie zapisac ale nie znalazlam u nas nic ciekawego. Chcialabym isc w fryzjerstwo ale niestety u nas to tylko po zawodowce mozesz zrobic technika a ja uczylam sie w innym kierunku
Zawsze można iść na Kursy po kursach chętniej przyjmują niż po zawodowka przynajmniej jest tak u nas. Ja z zawodu jestem fryzjerka

reklama
Ja teoretycznie wg obliczen 24.05

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja urodziłam się 25.05 piękny miesiąc

A ja opowiem coś z cyklu starania o chopca A dziewczynkę.. moja mama chciała pierwszą córkę raz dwa curka zrobiona potem chciała syna któremu nawed imię wybrała wszyscy mówili że to będzie syn w 100 procetach według przepisu babci i 25.05.1994 wyskoczyła Karolina potem były jeszcze 2 próby na chłopca A tu same dziurki wyskakiwaly wkoncu w wieku 40 lat rodzice zdecydowali się ze chcą mieć jeszcze jedno dziecko plac bez znaczenia to było dziecko numer 5 i się okazało że będzie chłopiec mój tata przed 3 dni płakał jak na nas patrzal akurat miałam pierwszą komunię kiedy się dowiedziałam że mama jest w ciazy i że to będzie chłopiec kiedy ksiądz zapytała się co dostaliśmy za orezetu ja powiedziałam że dostanę brata przez kolejne kilka lat ksiądz wspominał ta taka sytuacja nawed na kamuni właśnie mojego brata... A u dodam że rok później rodzice zaliczyli wpadkę i zrzadzeniem losu mam dwuch wspaniałych młodszych braci. Myślę ze znaczenia nie ma plec tylko to że chcemy tych dzieci życie jest na tyle dluga ze do 50 możemy w ciaze zajsc a nadzieja zawsze jest póki w nią wiezymy A kiedy coś nie wychodZi zawsze znajdziemy słuszne rozwiązanie..... głowa do góry

reklama
Do góry