reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez chcialam sie zapisac ale nie znalazlam u nas nic ciekawego. Chcialabym isc w fryzjerstwo ale niestety u nas to tylko po zawodowce mozesz zrobic technika a ja uczylam sie w innym kierunku
Zawsze można iść na Kursy po kursach chętniej przyjmują niż po zawodowka przynajmniej jest tak u nas. Ja z zawodu jestem fryzjerka

reklama
Ja teoretycznie wg obliczen 24.05

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja urodziłam się 25.05 piękny miesiąc

A ja opowiem coś z cyklu starania o chopca A dziewczynkę.. moja mama chciała pierwszą córkę raz dwa curka zrobiona potem chciała syna któremu nawed imię wybrała wszyscy mówili że to będzie syn w 100 procetach według przepisu babci i 25.05.1994 wyskoczyła Karolina potem były jeszcze 2 próby na chłopca A tu same dziurki wyskakiwaly wkoncu w wieku 40 lat rodzice zdecydowali się ze chcą mieć jeszcze jedno dziecko plac bez znaczenia to było dziecko numer 5 i się okazało że będzie chłopiec mój tata przed 3 dni płakał jak na nas patrzal akurat miałam pierwszą komunię kiedy się dowiedziałam że mama jest w ciazy i że to będzie chłopiec kiedy ksiądz zapytała się co dostaliśmy za orezetu ja powiedziałam że dostanę brata przez kolejne kilka lat ksiądz wspominał ta taka sytuacja nawed na kamuni właśnie mojego brata... A u dodam że rok później rodzice zaliczyli wpadkę i zrzadzeniem losu mam dwuch wspaniałych młodszych braci. Myślę ze znaczenia nie ma plec tylko to że chcemy tych dzieci życie jest na tyle dluga ze do 50 możemy w ciaze zajsc a nadzieja zawsze jest póki w nią wiezymy A kiedy coś nie wychodZi zawsze znajdziemy słuszne rozwiązanie..... głowa do góry

reklama
Do góry