reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez tak nie za regularne bo niby srednio co ok 30 dni ale bywaly cykle 25 dni (1 raz) i 3 miesiące temu 36 dni (1 raz). A tak to co 28-32 dni. Wiec srednio co ok 30 dni. Ostatni cykl mialam rowne 28 dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tojak na moje to wylicz spbie średnią z ostatnich kilku miesięcy i wtedy ewentualnie dzien spodziewanej @ i w tej dzien zatestuj....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niestety nie mam jak wyliczyć średniej z ostatnich miesięcy bo biorę ostatnie opakowanie anty i po skończeniu tego opakowania chce rozpocząć starania :)

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie bo u mnie brzuch boli jak na @ wiec chyba nic z tego nie będzie:(:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Limonka bardzo mi przykro:(((
Przytulam!!!!
Napewno bedzie dobrze!

Ola proponuję kupic testy owu i zaczac od 9.10 dc

Jotka udusic go??? He

Stoje w korku szlakkkk

cześć dziewczyny:) napisałam i gdzieś mi zjadło posta:wściekła/y: w sobotę pojawiły się mdłości zrobiłam test i nic :hmm: dzisiaj rano też nic a jutro termin @ już miałam nadzieję zobaczymy do jutra jak nie przyjdzie w środę zrobię jeszcze raz chociaż już straciłam nadzieję

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie bo u mnie brzuch boli jak na @ wiec chyba nic z tego nie będzie:(:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie podobnie. Co chwile się w nocy budziłam a brzuch napierdzielał mocno i cały cieplutki był tak że sama też zbytnich nadziei sobie nie robię

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry