reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z calym szacunkiem ..ale ktos tu powinien trzymac dystans do tego co piszemy heee. ..czy ktos napisal ze strzelajac w sama owulacje daje to 100% pewnosc ze bedzie chlopak?
Z neta informacje wyciagniete co do plemnikow i przeciez za chociazby sprobowanie nikt głowy nie obetnie.
To nie jakies czary mary heee
I jasne ze zdarzaja sie dziewczynki strzelane w dzien owulacji..nie musze o tym czytac by nie myslec ze i tak moze byc heee
Sa rozne czynniki skladajace sie na to wszystko to jasne

Chyba lepiej byloby pomoc komus kto zaczyna swoja przygode niz czepiac się nie wiadomo czego

Brzucho mi dzis daje popalic ... Masakra

Colorado teraz za bardzo sie zaglebiasz heee ..wyczytalas miedzy wierszami od ktorejs z dziewxzyn ze jest nacisk na ktoras z plcii??? Taki nacisk ze swiat im sie zawali jak nie bedzie tak jak chca?

reklama
Onaona, nie wyzłośliwiaj się na mnie, dostrzegłam swoją nadinterpretację waszych marzeń, luzik. Dla mnie to po prostu obce podejście, nie miałam chęci nikogo obrazić ani szpilki wbijać, czepiać się. Niech każdy postępuje wg swoich przekonań i tyle, o ile innym przez to krzywda się nie dzieje.

Z owulacją chodziło mi, że nawet jak człowiek się stara to zrobić wg jakiś wytycznych, to to i tak w łeb może dostać, bo wszystko dzieje się trochę poza naszym wpływem [emoji4] a poza tym, dziewczyny, tak szczerze, czy to właśnie nie jest ekscytujące, że nie wiadomo, jaką płeć się trafi?? Chociaż Jakby się miało dynastię królewską x lat do tyłu, to 10 dziewczynka z rzędu pewnie nie byłaby powodem do radości [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba lepiej byloby pomoc komus kto zaczyna przygode niz czepiac się nie wiadomo czego
No oczywiscie że lepiej wspierać, bo czepianie się że ktoś marzy o tym zeby miec parkę albo np drugiego synka itp to troche potrafi przybic szczegolnie jak ktos bardzo dlugo sie stara

ONAONAONA pisze:
Brzucho mi dzis daje popalic ... Masakra

Oooo mi też....prawy jajnik mnie dzisiaj tak mocno szczypał że przez chwilę ruszać sie nie moglam. Nigdy tak nie mialam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Onaona, nie wyzłośliwiaj się na mnie, dostrzegłam swoją nadinterpretację waszych marzeń, luzik. Dla mnie to po prostu obce podejście, nie miałam chęci nikogo obrazić ani szpilki wbijać, czepiać się. Niech każdy postępuje wg swoich przekonań i tyle, o ile innym przez to krzywda się nie dzieje.

Z owulacją chodziło mi, że nawet jak człowiek się stara to zrobić wg jakiś wytycznych, to to i tak w łeb może dostać, bo wszystko dzieje się trochę poza naszym wpływem [emoji4] a poza tym, dziewczyny, tak szczerze, czy to właśnie nie jest ekscytujące, że nie wiadomo, jaką płeć się trafi?? Chociaż Jakby się miało dynastię królewską x lat do tyłu, to 10 dziewczynka z rzędu pewnie nie byłaby powodem do radości [emoji16]

Co do owu no to wiadomo, że zawsze może się przesunąć w jedną albo drugą stronę tak że luz. 10 dziewczynek??? Toż to prawie cała żeńska drużyna piłkarska =D i tak, racje przyznam w jednym - taka niespodzianka, to bardzo fajna ekscytująca nispodzianka :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ah musialam wejsc he

Elodia swirujemy yhihihih

Colorado zrobilas z igly widly naprawdę.... To ze dla Ciebie cos jest obce.nie znaczy ze dla kogos innego rowniez.
.nie wiem czemu tego nie rozumiesz..gdybys od poczatku podeszla do tego wedlug owej swojej zasady -> niech kazdy postepuje wedlug swoim przekonan o ile innym sie krzywda nie dzieje ( a nie podzieje sie na pewno;)) i pomogla wsparla dzielac sie swoim 'nabytym' doswiadczeniem np. Co do owulacji.. bez ataku to nie byloby tej calej zbednej dyskusji

Ekscytacja jest..już samymi 2 kreseczkami:)

Jotka, dziewczyny luuuuuz, ja nikogo nie osądzam, nie chciałam nikogo urazić, przepraszam! zwracam tylko uwagę, że nie to raczej powinno być priorytetem [emoji4] po prostu w otoczeniu mam zbyt wielu ludzi, którzy mają wszystko takie wymarzone, a potem są nieszczęśliwi i to nieszczęście na innych wylewają.

Przykłady: wezmę kredyt na wymarzony dom większy niż potrzebuję i droższy, niż mnie stać... A potem, oj jaka rata ciężka do spłaty i w cale nie jest tak fajnie i relacja w małżeństwie się psuje rozwód wisi w powietrzu, a przedtem super ludzie!
Inny przykład: kupię sobie wymarzonego pieska z rodowodem, taki słodziutki. A potem pies sika w domu i ogryzł szafę i pies dostaje lanie co chwilę i nie zdziwię się, jak opuści ten dom...
I wiele wiele więcej [emoji17]

Jestem realistką, uważam, że stąpanie mocno po ziemi powoduje mniej rozczarowań i nieszczęść [emoji4] o planowaniu płci naczytałam się kiedyś sporo, jakieś banialuki o jakiejś polaryzacji jajeczek, wytrwałości plemników... a tak na prawdę czy mamy idealne cykle i wypadamy idealnie statystycznie, żeby mieć 100% pewności, że akurat dziś mamy owu a nasienie partnera ma takie a nie inne parametry? Wielokrotnie myślałam, że mam owu, miałam objawy wszystkie, a usg wykazało, że się myliłam. Ciężko zaplanować cokolwiek w tej materii. A relacje od tych, którym się udało? No coż, 50% szans mieli [emoji4]

Tak więc luzik, nie jestem od osądzania, ale fakt, że poczułam się nieco zaatakowana przez Szczotkę [emoji16][emoji9] swoją drogą czemu szczotka?

Wybacz, ja tez poczulam sie zaatakowana, bo pociagnelam temat, i rzucilam odwet.

Szczotka, bo mi sie z Jotka rymowalo=)

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ah musialam wejsc he

Colorado zrobilas z igly widly naprawdę.... To ze dla Ciebie cos jest obce.nie znaczy ze dla kogos innego rowniez.
.nie wiem czemu tego nie rozumiesz..gdybys od poczatku podeszla do tego wedlug owej swojej zasady -> niech kazdy postepuje wedlug swoim przekonan o ile innym sie krzywda nie dzieje ( a nie podzieje sie na pewno;)) i pomogla wsparla dzielac sie swoim 'nabytym' doswiadczeniem np. Co do owulacji.. bez ataku to nie byloby tej calej zbednej dyskusji

Jeny zeozumialam ze zobaczylas juz kreseczki

zem3j44j4b8qvg9a.png

Wybacz, ja tez poczulam sie zaatakowana, bo pociagnelam temat, i rzucilam odwet.

Szczotka, bo mi sie z Jotka rymowalo=)

zem3j44j4b8qvg9a.png
Jotka ot to zwykla wymiana zdan. Kurcze no i jestem za lekka by mocno stapac po ziemi
.unosze sie jak piorko..albo lubie brac wszystko z dystansem jak i z humorem heee

Swoja droga wpadl mi wczoraj test owulacyjny wiec zrobilam i wyszla blada kreska a dzis ciemniejsza hahaha mutuje;) albo zbliza sie 2 owulacja hahahahahaha
2 kreski nieee hehe..zakladam ze owulacje mialam. 3..4 dni temu ..ale to.zakladam bo tego nie wiem i bez monitoringu nie mozna byc pewnym na 100%( trzeba jasno pisac) ...to za wczesnie na cokolwiek

Z to trzymam kciuki za inne dziewczynki ktore niedlugo beda testowac!!!

reklama
Dziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się starać :) Słyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.
Hej, ja od razu po odstawieniu ruszylam do dzieła. Lekarz mi mówił żebym kie czekała, bo wbrew pozorom po tabletkach ponoć łatwiej zajść. U mnie teraz 6 cykl jeszcze nie wiem czy udany.
No ja mam właśnie to samo... Co miesiąc mówię sobie, że w tym miesiącu odpuszczam, nic nie liczę nie sprawdzam, nie staram się zbytnio, co będzie to będzie, a później mijają kolejne dni i zaczyna się kalkulacja, a może trzeba spróbować i jednak policzyć dni żeby niczego nie przegapić, bo może właśnie w tym miesiącu się uda i im później bliżej do @ tym gorzej z myślami, trudno jest mi się skupić na czymkolwiek innym...
Oo ja mam to samo. Mówię sobie daje luz. A pod koniec świra dostaje. Masakra.
Ah musialam wejsc he

Cicho dziewczyny :) nie ma co się denerwować. To tylko słowo pisane i a każdy może odebrać wszystko na swój sposób a autor mógł mieć inne intencje. Nie psujmy sobie humoru:)

Ja np też bym chciała Parke :) ale ogólnie wszystko mi jedno hehe.

U mnie sytuacja się przedstawia tak że @ nie ma. Ale testy negatywne. Tzn jakby się tak mega przyjzec to tak jakby widać zarys, ale to taki cień cienia cienia. Na zdjęciach nawet tego nie widać. Nie nastawiam się na nic ale nadzieja robi się coraz większa.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry