reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzidwczynh mierzylam sobie temperaturke. 37.2. Albo idzie jakies chorobsko, albo......

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Elodia oby to nie była choroba tylko oznaka wyczekiwanej ciąży :)
Mi tam wszystko jedno czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby tylko zdrowe było, wprawdzie syna już mam ale i z drugiego będę mega szczęśliwa ;)
A wracając do tematu snów to mi w tym tygodniu przyśniły się dwie kreseczki, a mojej mamie dzisiaj śniło się, że znalazła dwoje małych dzieci w pudełku, nic nie wie że się staramy. Ile ja bym dała żeby te sny się spełniły :) och rozmarzyłam się...;)

No pewnie że to nic złego :-) marzenia to jedno a stan faktyczny to drugie. Ja np moze i bym chciala parkę ale to nie znaczy że z dziewuszki drugiej się nie będę cieszyć:-) ja się doczekac nie mogę ciąży, kopniaków. A po porodzie uczenia malucha pierwszych kroko×, siadania,pierwsze slowa, siadanie na nocnik, patrzenia na ten maly cud.... :-)

To ja na moja trzyzmianowke nie powinnam narzekac teoretycznie bo w każdej ze zmian jest cos fajnego. Po ranku mamy popoludnie i wieczor, po nocce wiecej rzeczy zrobie czy to w domu czy na mieście a na popoludniowki najlepiej się wyśpię. No ale jak juz się uda mi kiedys zajsc w ciaze to po macierzynskimalbo nawet wychowawczym prace zmienię na jednozmianową, choćby jakas sekretarka czy cos ale zeby w domu bywac w regularnych porach

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia i to.sie nazywa zdrowe podejscie:)))))

Colorado za bardzo wzięła sobie to.do
siebie. To takie osadzanie na wyrost.To jest normalne ze ktos napisze chxialabym miec Parke..i nie znam osoby .par ktora by nie nabaknela tego w realu.
Sama moja teściowa nabakiwala przy rozmowie o dzieciach ze jej 3 syn a moj maz mial.być ta upragnioną dziewczynka a wyszly jajka I co? Kaplica a jednak. stosunki jakie.były takie sa normalka hee i nawet powiem ze sa as.za.blisko ze soba..lol
Leci do mamy na 3 noce jeee

Sonia mam kolezanke ze ona wlasnie 'woli' chłopców ;)

A ja Chciałabym dziewczynkę ale byle zdrowe bylo..z jajek bede sie cieszyc tak samo ;)

Dzidwczynh mierzylam sobie temperaturke. 37.2. Albo idzie jakies chorobsko, albo......

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia u mnie to samo
37.2 ale taka temp jest chyba norma po owulacji jak sądzę...to wina progesteron

Teraz pomyślałam..ale ze w pochwie mierzylas?

Ginngerr ja zwykle (jesli spie dluzej jak 5h ciagiem) snie o tym o czym ostatnio mysle heheheh

Elodia u mnie to samo
37.2 ale taka temp jest chyba norma po owulacji jak sądzę...to wina progesteron

Teraz pomyślałam..ale ze w pochwie mierzylas?

Ginngerr ja zwykle (jesli spie dluzej jak 5h ciagiem) snie o tym o czym ostatnio mysle heheheh
No tam na dole mierzyłam. Ale nie robie tego codziennie tak ze nie wiem jak dlugo mi sie takatemp utrzymuje. A glowa mnie okropnie boli i chyba idzie mi jakies przeziebienie bo czuje jakbym miala nos zapchany. I kicham jak pokręcona. No i taka rozbita się czuję. A jajniki nadal klują i piersi zaczynaja mnie bolec tak że zobaczymy. Czy to tylko chwilowe oslabienie czy tez cos na co liczę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia i to.sie nazywa zdrowe podejscie:)))))

Colorado za bardzo wzięła sobie to.do
siebie. To takie osadzanie na wyrost.To jest normalne ze ktos napisze chxialabym miec Parke..i nie znam osoby .par ktora by nie nabaknela tego w realu.
Sama moja teściowa nabakiwala przy rozmowie o dzieciach ze jej 3 syn a moj maz mial.być ta upragnioną dziewczynka a wyszly jajka I co? Kaplica a jednak. stosunki jakie.były takie sa normalka hee i nawet powiem ze sa as.za.blisko ze soba..lol
Leci do mamy na 3 noce jeee

Sonia mam kolezanke ze ona wlasnie 'woli' chłopców ;)

A ja Chciałabym dziewczynkę ale byle zdrowe bylo..z jajek bede sie cieszyc tak samo ;)
Moja córka póki co mówi że jak będzie dziewczynka to będzie pomagała w przewijaniu i się bawiła z nią a jak chłopczyk to tylko bedzie sie z nim bawić a przy przewijaniu nie bedzie pomagać bo chłopcy mają to coś miedzy nogami =D

Ja ostatnio zdecydowanie za dużo myślę... Ale nic, w końcu zbliża się termin @... A może któraś z Was zna skuteczny sposób żeby mózg wyłączyć?? ;)
Hahaha ja takiego sposobu nie znam. Niby mowie sobie ze myslec o tym nie bede ale jak zostaje mi tydzien do @ to juz nie moge usiedziec i mysle o tym czy @ przyjdzie czy tez nie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hahaha ja takiego sposobu nie znam. Niby mowie sobie ze myslec o tym nie bede ale jak zostaje mi tydzien do @ to juz nie moge usiedziec i mysle o tym czy @ przyjdzie czy tez nie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No ja mam właśnie to samo... Co miesiąc mówię sobie, że w tym miesiącu odpuszczam, nic nie liczę nie sprawdzam, nie staram się zbytnio, co będzie to będzie, a później mijają kolejne dni i zaczyna się kalkulacja, a może trzeba spróbować i jednak policzyć dni żeby niczego nie przegapić, bo może właśnie w tym miesiącu się uda i im później bliżej do @ tym gorzej z myślami, trudno jest mi się skupić na czymkolwiek innym...

reklama
Do góry