reklama
ginngerr7787
Fanka BB :)
Elodia oby to nie była choroba tylko oznaka wyczekiwanej ciąży
Mi tam wszystko jedno czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby tylko zdrowe było, wprawdzie syna już mam ale i z drugiego będę mega szczęśliwa
A wracając do tematu snów to mi w tym tygodniu przyśniły się dwie kreseczki, a mojej mamie dzisiaj śniło się, że znalazła dwoje małych dzieci w pudełku, nic nie wie że się staramy. Ile ja bym dała żeby te sny się spełniły och rozmarzyłam się...
Mi tam wszystko jedno czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby tylko zdrowe było, wprawdzie syna już mam ale i z drugiego będę mega szczęśliwa
A wracając do tematu snów to mi w tym tygodniu przyśniły się dwie kreseczki, a mojej mamie dzisiaj śniło się, że znalazła dwoje małych dzieci w pudełku, nic nie wie że się staramy. Ile ja bym dała żeby te sny się spełniły och rozmarzyłam się...
Mirakulum
No pewnie że to nic złego :-) marzenia to jedno a stan faktyczny to drugie. Ja np moze i bym chciala parkę ale to nie znaczy że z dziewuszki drugiej się nie będę cieszyć:-) ja się doczekac nie mogę ciąży, kopniaków. A po porodzie uczenia malucha pierwszych kroko×, siadania,pierwsze slowa, siadanie na nocnik, patrzenia na ten maly cud.... :-)
To ja na moja trzyzmianowke nie powinnam narzekac teoretycznie bo w każdej ze zmian jest cos fajnego. Po ranku mamy popoludnie i wieczor, po nocce wiecej rzeczy zrobie czy to w domu czy na mieście a na popoludniowki najlepiej się wyśpię. No ale jak juz się uda mi kiedys zajsc w ciaze to po macierzynskimalbo nawet wychowawczym prace zmienię na jednozmianową, choćby jakas sekretarka czy cos ale zeby w domu bywac w regularnych porach
Elodia i to.sie nazywa zdrowe podejscie))))
Colorado za bardzo wzięła sobie to.do
siebie. To takie osadzanie na wyrost.To jest normalne ze ktos napisze chxialabym miec Parke..i nie znam osoby .par ktora by nie nabaknela tego w realu.
Sama moja teściowa nabakiwala przy rozmowie o dzieciach ze jej 3 syn a moj maz mial.być ta upragnioną dziewczynka a wyszly jajka I co? Kaplica a jednak. stosunki jakie.były takie sa normalka hee i nawet powiem ze sa as.za.blisko ze soba..lol
Leci do mamy na 3 noce jeee
Sonia mam kolezanke ze ona wlasnie 'woli' chłopców
A ja Chciałabym dziewczynkę ale byle zdrowe bylo..z jajek bede sie cieszyc tak samo
Mirakulum
Dzidwczynh mierzylam sobie temperaturke. 37.2. Albo idzie jakies chorobsko, albo......
Elodia u mnie to samo
37.2 ale taka temp jest chyba norma po owulacji jak sądzę...to wina progesteron
Teraz pomyślałam..ale ze w pochwie mierzylas?
Ginngerr ja zwykle (jesli spie dluzej jak 5h ciagiem) snie o tym o czym ostatnio mysle heheheh
ginngerr7787
Elodia
No tam na dole mierzyłam. Ale nie robie tego codziennie tak ze nie wiem jak dlugo mi sie takatemp utrzymuje. A glowa mnie okropnie boli i chyba idzie mi jakies przeziebienie bo czuje jakbym miala nos zapchany. I kicham jak pokręcona. No i taka rozbita się czuję. A jajniki nadal klują i piersi zaczynaja mnie bolec tak że zobaczymy. Czy to tylko chwilowe oslabienie czy tez cos na co liczęElodia u mnie to samo
37.2 ale taka temp jest chyba norma po owulacji jak sądzę...to wina progesteron
Teraz pomyślałam..ale ze w pochwie mierzylas?
Ginngerr ja zwykle (jesli spie dluzej jak 5h ciagiem) snie o tym o czym ostatnio mysle heheheh
Elodia
Moja córka póki co mówi że jak będzie dziewczynka to będzie pomagała w przewijaniu i się bawiła z nią a jak chłopczyk to tylko bedzie sie z nim bawić a przy przewijaniu nie bedzie pomagać bo chłopcy mają to coś miedzy nogami =DElodia i to.sie nazywa zdrowe podejscie))))
Colorado za bardzo wzięła sobie to.do
siebie. To takie osadzanie na wyrost.To jest normalne ze ktos napisze chxialabym miec Parke..i nie znam osoby .par ktora by nie nabaknela tego w realu.
Sama moja teściowa nabakiwala przy rozmowie o dzieciach ze jej 3 syn a moj maz mial.być ta upragnioną dziewczynka a wyszly jajka I co? Kaplica a jednak. stosunki jakie.były takie sa normalka hee i nawet powiem ze sa as.za.blisko ze soba..lol
Leci do mamy na 3 noce jeee
Sonia mam kolezanke ze ona wlasnie 'woli' chłopców
A ja Chciałabym dziewczynkę ale byle zdrowe bylo..z jajek bede sie cieszyc tak samo
Elodia
Hahaha ja takiego sposobu nie znam. Niby mowie sobie ze myslec o tym nie bede ale jak zostaje mi tydzien do @ to juz nie moge usiedziec i mysle o tym czy @ przyjdzie czy tez nieJa ostatnio zdecydowanie za dużo myślę... Ale nic, w końcu zbliża się termin @... A może któraś z Was zna skuteczny sposób żeby mózg wyłączyć??
ginngerr7787
No ja mam właśnie to samo... Co miesiąc mówię sobie, że w tym miesiącu odpuszczam, nic nie liczę nie sprawdzam, nie staram się zbytnio, co będzie to będzie, a później mijają kolejne dni i zaczyna się kalkulacja, a może trzeba spróbować i jednak policzyć dni żeby niczego nie przegapić, bo może właśnie w tym miesiącu się uda i im później bliżej do @ tym gorzej z myślami, trudno jest mi się skupić na czymkolwiek innym...Hahaha ja takiego sposobu nie znam. Niby mowie sobie ze myslec o tym nie bede ale jak zostaje mi tydzien do @ to juz nie moge usiedziec i mysle o tym czy @ przyjdzie czy tez nie
reklama