reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak się Was czyta trochę z boku to można pomyśleć, że zebrały się jakieś szeptuchy i czary odprawiają :laugh2:

Pozycje na chłopca, dziewczynkę, żywotność plemników, wolę, nie wolę, wysoka temperatura zwiastująca ciążę...

To wszystko bullshit ;-) ;) Jak się zagłębicie w forum to dowiecie się, że są chłopcy urodzeni po tygodniowym przeżyciu plemników, że są 4 dziewczynki z rzędu z serduszkowania w owulację, że temperatura w fazie lutealnej, mierzona od czapy w dzień wynosi około 37,2 i nie świadczy o niczym innym niż fl :-) :)

Jak się jest tak długo na forum jak ja, widzi się kolejne szwadrony staraczek, które jak mantrę powtarzają te same popularne opinie, to robi się nawet zabawne :laugh2:

Internet faktycznie nie zapomina, także to jak głupi byliśmy lata temu. Wystarczy fb i wspomnienia sprzed x lat, które udostępnia:laugh2:

Wszelkie kombinację w trakcie starań o dziecko tylko je przedłużają. Powtórzę za mamą ginekolog bo w pełni się z nią zgadzam, żeby zrobić dziecko, trzeba się kochać :blink:

reklama
Jak się Was czyta trochę z boku to można pomyśleć, że zebrały się jakieś szeptuchy i czary odprawiają :laugh2:

Pozycje na chłopca, dziewczynkę, żywotność plemników, wolę, nie wolę, wysoka temperatura zwiastująca ciążę...

To wszystko bullshit ;-) ;) Jak się zagłębicie w forum to dowiecie się, że są chłopcy urodzeni po tygodniowym przeżyciu plemników, że są 4 dziewczynki z rzędu z serduszkowania w owulację, że temperatura w fazie lutealnej, mierzona od czapy w dzień wynosi około 37,2 i nie świadczy o niczym innym niż fl :-) :)

Jak się jest tak długo na forum jak ja, widzi się kolejne szwadrony staraczek, które jak mantrę powtarzają te same popularne opinie, to robi się nawet zabawne :laugh2:

Internet faktycznie nie zapomina, także to jak głupi byliśmy lata temu. Wystarczy fb i wspomnienia sprzed x lat, które udostępnia:laugh2:

Wszelkie kombinację w trakcie starań o dziecko tylko je przedłużają. Powtórzę za mamą ginekolog bo w pełni się z nią zgadzam, żeby zrobić dziecko, trzeba się kochać :blink:
Z tymi szeptuchami to przesadzasz. To luzna rozmpwa dla zabicia czasu, ja wiem to, a kto inny tamto i jakps czas leci do testowania =D

Ginger idz na grzyby =P

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ja jak na razie nie mam pryszczy tak jak przed okresem może jest szansa:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie różnie. Raz mam pryszcze przed @ a czasami ich nie ma. Ale jak sie pojawiaja to maja swoje stale miejsca =D w tym cyklu wyszedl mi jeden, miesiac twmu nie bylo ich w ogole. Tu tez chyba nie ma reguly. Ale moze chociaz u Ciebie fasolka zamieszkala :-) ja jeszcze 6 dni i testuje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie różnie. Raz mam pryszcze przed @ a czasami ich nie ma. Ale jak sie pojawiaja to maja swoje stale miejsca =D w tym cyklu wyszedl mi jeden, miesiac twmu nie bylo ich w ogole. Tu tez chyba nie ma reguly. Ale moze chociaz u Ciebie fasolka zamieszkala :-) ja jeszcze 6 dni i testuje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja może w poniedziałek dzień przed @ zatestuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jotka, dziewczyny luuuuuz, ja nikogo nie osądzam, nie chciałam nikogo urazić, przepraszam! zwracam tylko uwagę, że nie to raczej powinno być priorytetem [emoji4] po prostu w otoczeniu mam zbyt wielu ludzi, którzy mają wszystko takie wymarzone, a potem są nieszczęśliwi i to nieszczęście na innych wylewają.

Przykłady: wezmę kredyt na wymarzony dom większy niż potrzebuję i droższy, niż mnie stać... A potem, oj jaka rata ciężka do spłaty i w cale nie jest tak fajnie i relacja w małżeństwie się psuje rozwód wisi w powietrzu, a przedtem super ludzie!
Inny przykład: kupię sobie wymarzonego pieska z rodowodem, taki słodziutki. A potem pies sika w domu i ogryzł szafę i pies dostaje lanie co chwilę i nie zdziwię się, jak opuści ten dom...
I wiele wiele więcej [emoji17]

Jestem realistką, uważam, że stąpanie mocno po ziemi powoduje mniej rozczarowań i nieszczęść [emoji4] o planowaniu płci naczytałam się kiedyś sporo, jakieś banialuki o jakiejś polaryzacji jajeczek, wytrwałości plemników... a tak na prawdę czy mamy idealne cykle i wypadamy idealnie statystycznie, żeby mieć 100% pewności, że akurat dziś mamy owu a nasienie partnera ma takie a nie inne parametry? Wielokrotnie myślałam, że mam owu, miałam objawy wszystkie, a usg wykazało, że się myliłam. Ciężko zaplanować cokolwiek w tej materii. A relacje od tych, którym się udało? No coż, 50% szans mieli [emoji4]

Tak więc luzik, nie jestem od osądzania, ale fakt, że poczułam się nieco zaatakowana przez Szczotkę [emoji16][emoji9] swoją drogą czemu szczotka?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry