reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ma byłam wczoraj na grzybach, to troche luzik. A dzis mam cudowbt hunor bo jeszcze 7godzin i wolne az do 9w poniedzialek

zem3j44j4b8qvg9a.png

Tez lubie weekendy :)))))
Od nastepnej soboty znow bede zawozic dzieci do polskiej szkoly takze wspolnie od 3 dopiero i cala niedziela ale nie jest zle..tak ustwilam ze pracuje jak one sa wbtej szkole. Wszyztkiego sa plusy i minusy:)

reklama
Tez lubie weekendy :)))))
Od nastepnej soboty znow bede zawozic dzieci do polskiej szkoly takze wspolnie od 3 dopiero i cala niedziela ale nie jest zle..tak ustwilam ze pracuje jak one sa wbtej szkole. Wszyztkiego sa plusy i minusy:)
No ja teraz po urlopie mam nareszcie wmiare spoko godziny pracy bo wczesniej to byla maszakra od 10do 18 masakra caly dzien rozwalony

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ah Jotka . ja tak pracuje..do 17.30 i mam 5 min do domu tyle ze piątki krócej. Byl czas ze chciałam to zmienic ale panstwowka to ciagne .z M pomagamy sobie to jest spoko

Jotka, ale nie będą czytać w internecie, że wolałabym córke albo synka [emoji16] a to nie trzeba podpisywać się z imienia i nazwiska, ani być hakerem [emoji16] zresztą to są "problemy", te z marzeniami o płci, jak nie ma innych, którymi trzeba się przejmować. Jeśli faktycznie to jedyne zmartwienie, to zazdroszczę i mówię to na luzie[emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak tam zbiory? Bo sama mam w planach wybrać się w niedzielę :) Ja jeszcze 2,5 godziny i weekend :) Szkoda tylko, że mój M jutro do pracy :(
No marne, ale jak na 40minut to w sumie nawet nieźle. Jutro z mama ide na grzybory. Az mnie zaskoczyla ze chce. =)

ONAONAONA no nie zazdraszczam prez rok tak pracowalam teraz sie zlitowala szefowa i wymyslila godzine wczesniej. Teraz jest bajka wszystko sobie ogarne a i w domu posiedze. Nawet z papierami juz stoje wmiare dobrze. Zostalo mi 6z 25osob do opisu. To juz naprawde czad. Ale nie wiem czy nie bede musiala zabrac roboty ze soba

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka, ale nie będą czytać w internecie, że wolałabym córke albo synka [emoji16] a to nie trzeba podpisywać się z imienia i nazwiska, ani być hakerem [emoji16] zresztą to są "problemy", te z marzeniami o płci, jak nie ma innych, którymi trzeba się przejmować. Jeśli faktycznie to jedyne zmartwienie, to zazdroszczę i mówię to na luzie[emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
O co Ci wlasciwie chodzi, bo malo logicznie piszesz i narazie odbieram Cię dziwnie wyśmiewczo. Nie musisz się z nas nabijać. Powiedz w prost może wreszcie ja to zrozumiem. Kazda z nas ma marZenia i do nich dążymy, jednak kazdej z nas zależy zeby w ogole w ciaze zajsc i urodzic zdrowe dziecko, nie wazne jakiej płci. Rozumiem to tak, że jesteśmy głupie, i zwyrodne bo zostawiamy tu na forum nasze marzenia nie myśląc o naszych dzieciach.. nie dokonca wiem co chcialas takim sposobem informowania nas o tym osiagnac? Szukasz zaczepki? Gwiazdorzysz? Nie wiem. Nie rozumiem. Eh....

Pewnie nie potrzebnie sie uzewnetrzniam, ale denerwuje mnie, gdy ktoś w taki sposób probuje udowodnic swoja, nie koniecznie na miejscu, racje.

Dziękuję za uwagę, wracam do swoich obowiazkow.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Też uważam, że każdy przecież ma jakieś swoje marzenia i co w tym złego, że tutaj na forum o nich mówi? Oczywiste jest, że największym marzeniem jest samo zajście w ciążę i urodzenie zdrowego dziecka ale płeć też może być dla niektórych ważna :) Ja sama chociaż dzieci nie mam i powinno mi być obojętne jakiej płci będzie kiedyś moje pierwsze dziecko, to w sercu marzę o dziewczynce i nie wiedzę w tym nic złego :)

reklama
Też uważam, że każdy przecież ma jakieś swoje marzenia i co w tym złego, że tutaj na forum o nich mówi? Oczywiste jest, że największym marzeniem jest samo zajście w ciążę i urodzenie zdrowego dziecka ale płeć też może być dla niektórych ważna :) Ja sama chociaż dzieci nie mam i powinno mi być obojętne jakiej płci będzie kiedyś moje pierwsze dziecko, to w sercu marzę o dziewczynce i nie wiedzę w tym nic złego :)
No pewnie że to nic złego :-) marzenia to jedno a stan faktyczny to drugie. Ja np moze i bym chciala parkę ale to nie znaczy że z dziewuszki drugiej się nie będę cieszyć:-) ja się doczekac nie mogę ciąży, kopniaków. A po porodzie uczenia malucha pierwszych kroko×, siadania,pierwsze slowa, siadanie na nocnik, patrzenia na ten maly cud.... :-)
No ja teraz po urlopie mam nareszcie wmiare spoko godziny pracy bo wczesniej to byla maszakra od 10do 18 masakra caly dzien rozwalony

zem3j44j4b8qvg9a.png
To ja na moja trzyzmianowke nie powinnam narzekac teoretycznie bo w każdej ze zmian jest cos fajnego. Po ranku mamy popoludnie i wieczor, po nocce wiecej rzeczy zrobie czy to w domu czy na mieście a na popoludniowki najlepiej się wyśpię. No ale jak juz się uda mi kiedys zajsc w ciaze to po macierzynskimalbo nawet wychowawczym prace zmienię na jednozmianową, choćby jakas sekretarka czy cos ale zeby w domu bywac w regularnych porach

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry