reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie też się nie udało nadal jedna kreska. @ na razie też nie ma ale myślę że dzisiaj przyjdzie.

Zaczynam więc nowe starania. Kiedyś musi się udać
emoji4.png

Sent from my SM-G925F using Forum BabyBoom mobile app
I niestety marcoweczkami nie będziemy.
Przykro. Następnym razem musi się udać !!!
:)
No kiedyś napewno sie uda. Ale jak narazie dupa.

hej
ale tu smutno, co jest ej? glowki do gory, cyc do przodu i wio przed siebie!!! ja bym sie najchetniej schowala w krzaki i nie wychodzila stamtad do porodu, w otoczeniu moja ciaza dziala na niektore kobiety jak blahta na byka, sa przykre komentarze, ze mam za duzy brzuch, ze jakim cudem zaszlam, ze co to takiego mdlosci, ze wymyslam..ehh tez mam dosc niekiedy...

hej
ale tu smutno, co jest ej? glowki do gory, cyc do przodu i wio przed siebie!!! ja bym sie najchetniej schowala w krzaki i nie wychodzila stamtad do porodu, w otoczeniu moja ciaza dziala na niektore kobiety jak blahta na byka, sa przykre komentarze, ze mam za duzy brzuch, ze jakim cudem zaszlam, ze co to takiego mdlosci, ze wymyslam..ehh tez mam dosc niekiedy...
Nie przejmuj się takimi uwagami. Brzuszek masz śliczny, rośnie dzidzia to i brzuszek rośnie. A mdłości miałam straszne w dwóch ciazach, to była jakaś masakra.

hej
Ciesz się ciążą kochaną a nie przejmuj się głupimi uwagami zazdrosnych ludzi!!! :)

reklama
hej
Ludzie to potrafią być prymitywni. Brak słów. Lux nie przejmuj się takimi tekstami. Nie ma potrzeby się denerwować. Buziaki.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry