reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No to byłoby niezle zaskoczenie [emoji16] kiedy masz mieć wyniki?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo dziś popołudniem, albo jutro rano.
No hehe, byłam pewna, że dzisiaj rano dostanę zanim zrobię test, ale nie. Potem przypomniałam sobie, że zawsze jak robiłam domowy test ciążowy, to tego samego dnia dostawalam @ :p także może jeszcze nawet dzisiaj :p

Albo dziś popołudniem, albo jutro rano.
No hehe, byłam pewna, że dzisiaj rano dostanę zanim zrobię test, ale nie. Potem przypomniałam sobie, że zawsze jak robiłam domowy test ciążowy, to tego samego dnia dostawalam @ :p także może jeszcze nawet dzisiaj :p
Mnie dzisiaj nie miło zaskoczyła @. Powinna być w sobotę. Ale już wczoraj wieczorem podejrzewałem ze coś będzie bo po przytulankach z mężem zauważyłam czerwona kropeczke. Ale że tak szybko się rozwinie to nie.hehe. trudno daje narazie na luz jak będzie to będzie. Moja aplikacja w telefonie jest jakaś dziwna co zanotuje ze jest @ to nie oblicza mi cykli nieregularnych. Już mnie to wkurza. A wy z jakiej korzystacie ?

Mnie dzisiaj nie miło zaskoczyła @. Powinna być w sobotę. Ale już wczoraj wieczorem podejrzewałem ze coś będzie bo po przytulankach z mężem zauważyłam czerwona kropeczke. Ale że tak szybko się rozwinie to nie.hehe. trudno daje narazie na luz jak będzie to będzie. Moja aplikacja w telefonie jest jakaś dziwna co zanotuje ze jest @ to nie oblicza mi cykli nieregularnych. Już mnie to wkurza. A wy z jakiej korzystacie ?
Ja mam mój kalendarzyk taki z różowym kwiatkiem. Ostatnio na którymś wątku dziewczyny polecamy Woman's Log. Podobno lepsza i ignoruje nieregularny cykl.

Kalendarzyk bella

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mój kalendarzyk taki z różowym kwiatkiem. Ostatnio na którymś wątku dziewczyny polecamy Woman's Log. Podobno lepsza i ignoruje nieregularny cykl.

No ja właśnie mam taki z kwiatkiem. Ikona na telefonie to taka książka z kwiatkiem. Niby wszystko ładnie, ale tak jak teraz przyszła @ dwa dni za wcześnie to kurcze wszystko o te dwa dni się cofnelo.

Ja mam właśnie woman log :) wg niej powinnam mieć wczoraj ostatni dzień @ :p
Ja też mam tak zazwyczaj, że po przytulankach jak jestem blisko @ to od razu zabarwiony śluz a potem już @ się pojawia, tak jakby się coś odblokowywalo dzięki przytulankom :p

Spark! trzymam kciuki za wyniki bety!!!! nie moge sie doczekac! :)

U mnie dopiero 14dc. Czas staranek. Wczoraj były pierwsze przytulanki. Gin szacował tydzien temu że owu bedzie w tym cyklu ciut pozniej - w sumie tak jak w poprzednich 2-3 cyklach - ale maz dzisiaj wyjechał na 2 dni, takze trzeba bylo jednak przed wyjazdem sie postarac, jakby owu miala byc jednak zanim wroci.
Dzisiaj wizyta u gina, wiec podejrzymy pecherzyki i kiedy ta owu. Dzisiaj mialam lekko wyzsza temperature, tak jakby owu juz byla właśnie co (dobrze ze byly przytulanki, jesli tak sie zdarzylo), ale tez sie dzisiaj troche "nagimnastykowalam" zanim znalazlam termometr, ktory spadl z łóżka za materac.. wiec moze dlatego sie temp podniosla..

Takze po wizycie okaze sie czy w weekend jak maz wroci, to bede go jeszcze meczyc starankami, czy juz bede dni odliczac do testów.. chyba wychodzi w tym miesiacu ze sama bede testować? ale momencik, byl ktos ze mna wyrównany cyklami.. hop hop..:)

reklama
Lux borze zielony co za ludzie. No az mna telepie.

Dlugo mnie tu nie bylo. Przykro mi dziewczyny z powodu @. 3mam kciuki za nastepny cykl.
Jak u mnie bedzie dobrze to moze zaczniemy za 3-4 miesiace. O ile glowa bedzie na to gotow.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry