reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia, ale trochę wyżej było "chciałabym mieć parkę", dla pewności można adoptować [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem fajnie byloby miec parkę ale wazniejsze dla mnie bedzie jednak to że dziecko będzie zdrowe. Imie zarowno dla dziewczynki jak i chlopca mamy już wybrane.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam Was wszystkie piekne panie w ten cudowny piatkowy poranek!

Brzuch mnie dzis ciagnie jak oszalaly i suty podszczypuja, mam taka nadzieje,iz jajko i plemnik cos knuja=)

zem3j44j4b8qvg9a.png
[/QUOT
Ale rymujesz :-) Wszystkich nas rozweselasz zeby ni Ty to forum byloby takie smutne. DOBRZE ze jestes az sie czlowiekowi dzien lepszy robi jak sie twoje posty czyta :-)

Troche na wyrost z tym ..przeszukiwaniem internetu przez nasze pociechy .. Ja jestem anonimowa heheheheh
To sa marzenia glosno wypowiadane i kazdy ma do nich prawo co nie zmienia faktu ze bardziej kazdej z Nas zalezy na zdrowiu malenstwa.. Nasze dzieci w przyszlosci zapewne tez beda ' marzyc' podobnie ..

Takze luz blues hihii Relax teraz wskazany;)))
Napisalam w ktoryms poscie ze kiedy napotykamy przeciwnosci losu to zmienia sie nasze podejscie ale to kazdy musi przezyc na wlasnej skorze

Konwalijka trzymam kciuki:)))))))

Jotka to wesola laska hehehe zawsze mnie rozsmieszA

Link do: Staraczki 2018

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry