reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha a wiesz u mnie tez no ale zobaczymy. Czytalam w senniku że sen w ktorym odczuwamy bol to zwiastun dobrych wiadomości no ale to sie olaże. Jeśli wierzyc sennikowi to w takim razie we snie odczuwalam wrecz omdlewający ból to te dobre wieści powinny być omdlewająco dobre

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Haha a wiesz u mnie tez no ale zobaczymy. Czytalam w senniku że sen w ktorym odczuwamy bol to zwiastun dobrych wiadomości no ale to sie olaże. Jeśli wierzyc sennikowi to w takim razie we snie odczuwalam wrecz omdlewający ból to te dobre wieści powinny być omdlewająco dobre

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Świetna interpretacja! Oby byly! =D

zem3j44j4b8qvg9a.png

ja w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu mój ginekolog powiedział że najlepiej od razu bo wtedy najlepsza owulacja, po pierwszym porodzie nie brałam tabletek i w drugą ciąże zaszłam w 6 cyklu więc może coś w tym jest. Teraz też jestem po odstawieniu okaże się 12.09. czy ta teoria się sprawdza w moim przypadku :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
co do płci też próbowaliśmy na dziewczynkę według teorii życia plemników a co będzie czas pokaże:-D ja będe się cieszyć z trzeciego syna :biggrin2::biggrin2:

Ja bym chciala miec parke ale masz rację, co zamieszka w brzuszku t9 wszystko jedno byleby było zdrowe :-) widze ze testujesz dwa dni przede mną, trzymam kciuki

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

"ja bym chciała chłopca/dziewczynkę .... " Wiecie, że z internetu nic nie znika? [emoji4]A jak potem wasze dziecko to zobaczy?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odbierzcie tego jako moją złośliwość, bo to nie moja intencja, ale jeśli będziecie starać się kolejny, kilkunasty cykl z rzędu, to na prawdę będzie wam wszystko jedno [emoji16]

Nie odbierzcie tego jako moją złośliwość, bo to nie moja intencja, ale jeśli będziecie starać się kolejny, kilkunasty cykl z rzędu, to na prawdę będzie wam wszystko jedno [emoji16]

Mi jest wsztstko jedno czy będzie chłopak czy dziewczynka bo z jednego i z drugiego bardzo będziemy wszyscy się cieszyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia, ale trochę wyżej było "chciałabym mieć parkę", dla pewności można adoptować [emoji4]

reklama
Dziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się starać :) Słyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.
Ja odstawilam tabletki I starania rozpoczelismy od razu nie robilam zadnych przerw tylko ja biore witaminki dla starajacych sie juz duuuzo wczesniej. ale jak narazie brak efektu jesli w tym cyklu sie nie uda udam sie do lekarza sprawdzic czy wszystko ok

Do góry