reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha a wiesz u mnie tez no ale zobaczymy. Czytalam w senniku że sen w ktorym odczuwamy bol to zwiastun dobrych wiadomości no ale to sie olaże. Jeśli wierzyc sennikowi to w takim razie we snie odczuwalam wrecz omdlewający ból to te dobre wieści powinny być omdlewająco dobre

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Haha a wiesz u mnie tez no ale zobaczymy. Czytalam w senniku że sen w ktorym odczuwamy bol to zwiastun dobrych wiadomości no ale to sie olaże. Jeśli wierzyc sennikowi to w takim razie we snie odczuwalam wrecz omdlewający ból to te dobre wieści powinny być omdlewająco dobre

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Świetna interpretacja! Oby byly! =D

zem3j44j4b8qvg9a.png

ja w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu mój ginekolog powiedział że najlepiej od razu bo wtedy najlepsza owulacja, po pierwszym porodzie nie brałam tabletek i w drugą ciąże zaszłam w 6 cyklu więc może coś w tym jest. Teraz też jestem po odstawieniu okaże się 12.09. czy ta teoria się sprawdza w moim przypadku :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
co do płci też próbowaliśmy na dziewczynkę według teorii życia plemników a co będzie czas pokaże:-D ja będe się cieszyć z trzeciego syna :biggrin2::biggrin2:

Ja bym chciala miec parke ale masz rację, co zamieszka w brzuszku t9 wszystko jedno byleby było zdrowe :-) widze ze testujesz dwa dni przede mną, trzymam kciuki

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

"ja bym chciała chłopca/dziewczynkę .... " Wiecie, że z internetu nic nie znika? [emoji4]A jak potem wasze dziecko to zobaczy?? [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odbierzcie tego jako moją złośliwość, bo to nie moja intencja, ale jeśli będziecie starać się kolejny, kilkunasty cykl z rzędu, to na prawdę będzie wam wszystko jedno [emoji16]

Nie odbierzcie tego jako moją złośliwość, bo to nie moja intencja, ale jeśli będziecie starać się kolejny, kilkunasty cykl z rzędu, to na prawdę będzie wam wszystko jedno [emoji16]

Mi jest wsztstko jedno czy będzie chłopak czy dziewczynka bo z jednego i z drugiego bardzo będziemy wszyscy się cieszyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia, ale trochę wyżej było "chciałabym mieć parkę", dla pewności można adoptować [emoji4]

reklama
Dziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się starać :) Słyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.
Ja odstawilam tabletki I starania rozpoczelismy od razu nie robilam zadnych przerw tylko ja biore witaminki dla starajacych sie juz duuuzo wczesniej. ale jak narazie brak efektu jesli w tym cyklu sie nie uda udam sie do lekarza sprawdzic czy wszystko ok

Do góry