reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was wszystkie piekne panie w ten cudowny piatkowy poranek!

Brzuch mnie dzis ciagnie jak oszalaly i suty podszczypuja, mam taka nadzieje,iz jajko i plemnik cos knuja=)

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Dziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się starać :) Słyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.

Dziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się starać :) Słyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.
Jak wczesniej bykambw ciazy to dziewczyna tak zaszla w ciążę zaraz po i wyrodukowala dwa jajeczka. Niestety w jednyn nic sie nie zawiazalo, ale z drugiego ma slicznego synka

zem3j44j4b8qvg9a.png

Zaspalam 15min wrttt

Wstalam z nabrzmialym ciagnacym brzuchem jak przed @ plus rewolucje jeli...odzywiam sie tak samo..hormony szaleja

Nusia kup i czytalam ze dziewczyny radza uzywac 2 razy dziennie 2 h przed nic nid pijąc...ale podejdz na luzie do tego

Ja od 20 tygodnia bralam nospe forte bo mi macica sie twarda robila. Laura calkiem zdrowa. Moze mialam szczęście albo ginka niedouczona byla

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wiesz gin nie maja pojecia o tym.. ostatnio czybalam jakis najnowszy artykol o badaniach dotyczacych wplywu lekow rozluzbiajacych na płód w pierwszym trymestrze ciazy. Sama nospa nie byla nosoa nazwana, ale jest to lek rozlizniajacy który jezeli jest stosowany przedewszystkim w pierwszym trymestrzr moze zaburzac rozwoj miesni malego człowieka oraz ukladu nerwowegi co moze skutkowac roznego rozaju chorobami np. Dyystrofia miesniowa.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Wstalam z nabrzmialym ciagnacym brzuchem jak przed @ plus rewolucje jeli...odzywiam sie tak samo..hormony szaleja

U mnie też jakby hormony świrują. Brzuch pobolewa niby troche jak przed @ ale tak jednoczesnie jakby slabiej. No i jajniki. Wczoraj odzywał się kilka razy prawy takie jakby kłucie czy coś w tym stylu. No i wczoraj kiepsko sie czulam ale obstawiam kilka ciastek z nasionami chia jako winowajce bo chia zawsze na mnie kijowo dzialalo. Wieczorem wrocilismy z meblpwego - mloda zadowolona, bo udalo nam sie trafic sliczna sofę dla niej w turkusowym kolorze. No i wrocilismy to calkiem dobrze sie czulam. Za to z kolei o 3 sie obudzilam z okropnymi mdlosciami. Zapewne winę za to ponosi zbyt pozna i zbyt obfita kolacja.no to poczekalam do 4 jak M wstawal do pracy. Wyszedl no i zasnelamjakos wczesniej zjadajac kilka lyzek nutelli :-D

Jaki mialam dziwny sen - a mianowicie, że co chwile łapaly mnie jakies mega skurcze calego ciala i zginalam sie w pol,tracilam czucie i swiadomosc na czas tego skurczu. Jak sen sie skonczyl nie pamiętam, ale przebudzilam się jak budzik mi zadzwonil i mlodej jedzenie do szkoly uszylowalam.cala upocona od tego snu jestem i okropnie boli mnie glowa i taka jakas lekko oslabiona sie czuę tzn tak jakby ten moj sen byl czesciowo na jawie i nie byl tylko snem. Brrrr.....raz w zyciu doznalam zjawiska paraliżu sennego i to nie bylo nic milego. Byc moze teraz czesciowo tez cos takiego mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry