PopieramW sensie po owulce sexik na synka =D
A mi przez te tabletki na torbiel..ochota na seks zanikła
Nie mogę się doczekać... okresu ..jak nigdy Zupełnie odwrotna sytuacja od tych przez ostatnie 3 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PopieramW sensie po owulce sexik na synka =D
A czy taka metoda na corke czy na syna się sprawdza? Tak z ciekawosci pytamNo my probowalismy na corke=) zobaczymy co wyjdzie i czy wijdzie chocisz dziś boki mnie btzuch jsk na @
NieNie masz tego
Mam to samo!!!!!No my probowalismy na corke=) zobaczymy co wyjdzie i czy wijdzie chocisz dziś boki mnie btzuch jsk na @
Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..A czy taka metoda na corke czy na syna się sprawdza? Tak z ciekawosci pytam
Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..
Moja mama jeszcze kiedys dostala recepture na sex plciowy od ciotki i zaplanowala syna i ma. =)
Ze dlugi stosunek daje wieksze prawdopodobienstwo dziewczybki szybkie strzaly na chkopaka
Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.
Ale według takiego działania jak opisałaś, to teraz też powinna być dziewczynka. A jak np my prawie codziennie, czasami nawwt dwa razy, w okresie okoloowulacyjnym tzn pare dni przed i dzien po? Rany, niby prosta rzecz ale takie to trudne....bo np można zalozyc ze uda sie na dziewczynke i sa dwa wyjscia. Albo uda sie dziewuszka albo jednak pomyli sie czlowiek w obliczeniach i bedzie synuś.
Przepraszam że namotalam ale po nockach jestem wykonczona.
Haha. No to w tym wypadku,jesli za tydzien po testowanku okaze sie ze udalo to będę obstawiala chlopca, patrząc pod względem pozycji =D ale to ciekawe co piszesz.Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.
Podobno sa tez pozycje do plci.. od tylu na chlopca, klasycznie na dziewczynke