reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak jest szansa tylko trzeba w to wierzyć. Ale zero objawów wiec chyba słabo.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa czesto bez objawowo w tak wczesnym etapie takze aby Cie organizm pozytywnie zaskoczyl. Zycze Ci tego
Sama staram sie o tych dolegliwosciach nie myslec i wiem jak ciezko nie doszukiwac sie czegokolwiek

Witaj Jotkaszczotka rozbawilas Mnie :)

Ola najwazniejsze ze chcecie cos stworzyc razem..teraz musicie pielegnowac ta milosc wspierajac sie nawzajem a sie wszystko pieknie rozwinie:)
Sama znam taka osobe tyle ze ona znala go online 2 miesiace i kiedy doszlo do spotkania to wpadla .. Sa dzis 8 lat razem choc po slubie chyba 4
Powodzenia:)

reklama
Aaaaaa czesto bez objawowo w tak wczesnym etapie takze aby Cie organizm pozytywnie zaskoczyl. Zycze Ci tego
Sama staram sie o tych dolegliwosciach nie myslec i wiem jak ciezko nie doszukiwac sie czegokolwiek

Ola najwazniejsze ze chcecie cos stworzyc razem..teraz musicie pielegnowac ta milosc wspierajac sie nawzajem a sie wszystko pieknie rozwinie:)
Sama znam taka osobe tyle ze ona znala go online 2 miesiace i kiedy doszlo do spotkania to wpadla .. Sa dzis 8 lat razem choc po slubie chyba 4
Powodzenia:)

Bardzo się kochamy, zawsze myślałam, że taka miłość to tylko w filmach, aż poznałam M i straciłam głowę :) Na pewno będę informować co i jak u nas no i jak idą starania :)

Do usług! =)

Moj maz kupil jakis super czyly test co mozna go juz 6dni po zaplodnieniu zrobić. 6dni to po owu czy po zagniezdzeniu???

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka szczotka te testy to sie robi 6 dni przed spozniajacym sie okresem czyli 5 dni przed przewidywana miesiaczka. Ja jade zawsze na nich, uzywam clear blue albo first response. Dlatego bylam zaskoczona w Polsce jak poszlam 2 razy do apteki i poprosilam o bardzo czuly test i 2 razy dostalam te z czuloscia 25 bo te co uzywam maja bodajze 10.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja miałam mieć dziś wizytę u ginekologa ale okazało się że go nie będzie i przełożył wizytę na za 3 tygodnie trochę się zdenerwował am bo szkoda mi czasu ale nic widoczne tak miało być

reklama
Do usług! =)

Moj maz kupil jakis super czyly test co mozna go juz 6dni po zaplodnieniu zrobić. 6dni to po owu czy po zagniezdzeniu???

zem3j44j4b8qvg9a.png

Kochana zagniezdzenie moze odbyc sie od 5 do 12 dni od owulacji i z tym roznie bywa .zalezne od zarodka kobiety. Test wykrywa hormon beta hcg dopiero po zagniezdzeniu

Hej Sonia
A czemu do ginekologa??
Tak bywa ze plany daja w leb ale jak to mówią..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Mi dzis wypadlo ze leniuchuje do 1 i mysle za co sie wziasc..moze porysuje hmm

Ostatnia edycja:
Do góry