reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka. Ja dziś mam mega dola:( poklocilam sie z mężem, powiedziałam mu ze jak jeszcze raz się mnie czepnie to będzie mógł sobie szukac nowej żony. Nie za bardzo sie tym przejal bo odkrecil sie i poszedł spac... A ja... A ja leze i wyje. Czuje sie strasznie. Nie chce mi sie zyc tak sobie mysle ale za chwile patrzę na moja spiaca córeczkę i mysle sobie ze wcale nie! Bardzo chce zyc dla mojej córeczki... Ale czuje sie bezwartościowa. Żadnej szkoły bo jestem po liceum. Nie mam pracy. W swoim zyciu pracowałam tylko dwa miesiące. A tak bardzo bym chciała wyjść do ludzi... Nie mam prawa jazdy. Do tego nie moge utrzymać ciąży. Mam dosc:( Dzis caly dzień mnie boli brzuch i okropnie plecy i juz bym chciała dostać ten okres albo nie dostać jesli miałaby byc ciaza...

reklama
Hejka. Ja dziś mam mega dola:( poklocilam sie z mężem, powiedziałam mu ze jak jeszcze raz się mnie czepnie to będzie mógł sobie szukac nowej żony. Nie za bardzo sie tym przejal bo odkrecil sie i poszedł spac... A ja... A ja leze i wyje. Czuje sie strasznie. Nie chce mi sie zyc tak sobie mysle ale za chwile patrzę na moja spiaca córeczkę i mysle sobie ze wcale nie! Bardzo chce zyc dla mojej córeczki... Ale czuje sie bezwartościowa. Żadnej szkoły bo jestem po liceum. Nie mam pracy. W swoim zyciu pracowałam tylko dwa miesiące. A tak bardzo bym chciała wyjść do ludzi... Nie mam prawa jazdy. Do tego nie moge utrzymać ciąży. Mam dosc:( Dzis caly dzień mnie boli brzuch i okropnie plecy i juz bym chciała dostać ten okres albo nie dostać jesli miałaby byc ciaza...
Kochana, ostatnio z podobnego powodu wylam cały dzień. Właśnie z poczucia beznadziei. Ciąż nie umiem utrzymać. Córka wcześniak - pewnie skazana będzie na codzienne zastrzyki. Ja już 2 lata robię prawko i nie mogę skończyć. Nie mogę napisać doktoratu. Nigdy nie pracowałam. Pracy w zawodzie nie będzie a nie mam pomysłu na siebie. Sama się zapuscilam i nie ogarniam mieszkania.
Będzie lepiej

hej dziewczyny,
kurde znów u mnie "cóś". Zadzwonił dziadek do męża, że auto zsunęło się po zjeździe i walnęło w garaż:( w szoku jestem, dziadek ma 86lat, mieszka sam, wciąz jeździ samochodem, byliśmy u niego w niedzielę i było ok. A tu taka historia. Pojechaliśmy do Niego po pracy, na szczęśćie nic mu się nie stało, M wyciągnął go linką holowniczą, auto uszkodzone do tego stopnia że dziadek już nim nigdzie nie pojedzie:( nie jest super wóz, więc wielije szkody nie ma, ale wiem jak dziadek się denerwuje bo przez jego brak będzie uwiązany z domem, a uwielbia las, jest myśliwym od 50lat i bez lasu... ech nie chcę nawet myśleć.....
Kurczę, dobrze, że przynajmniej dziadkowi nic się nie stało...:/

Kochana wykształcenie to nie wszystko, masz pewnie wspaniała rodzinę, a kłótnie się zdarzają... Mąż pewnie też przezywa, ale na swój sposób, wiesz, faceci są trochę inni i nawet jeśli myślimy, że coś po nich spływa to wcale nie musi tak być...
Ja prawko robię od 7 lat :p tzn. Póki co nie robię :p i non stop słyszę kiedy je skończę, ale zalewam to, mimo, że samą mnie to denerwuje :p

Wpadłam tylko się pożegnać na 3 dni ;) trzymam za Was kciuki !!!!!

My powiedzieliśmy dzieciom! Super reakcja... niespidziewalusmy się aż Tak się będą cieszyć ;) najmłodszy na obawy czy poradzi sobie z byciem starszym bratem. Pół godziny wymyslali nowe imiona :)

Uciekam spać ! Paaaa

85993e3krgxydke3.png

Nie mów tak , że jesteś beznadziejna !!! Są dni lepsze i te gorsze .

Ty po liceum to nawet lepiej niż ja , ja mam skończoną zawodówkę ;( . Byłam w liceum ale lenistwo i towarzystwo zrobiło swoje !! Nie chodziłam do szkoły bo mi się nie chciało a jak już poszłam to nie przykładałam się ;( totalna Olewka , teraz tego bardzo żałuje . Straciłam rok i poszłam do zawodówki razem z moimi koleżankami . Teaz tak myśle jaki człowiek był głupi !!!
Po skończonej zawodówce poszłam do pracy wysłali mnie do Słowacji w delegacje spędziłam tam kilka miesięcy . Pozniej nadarzyła się okazja wyjechania do Anglii i skorzystałam i od 9 lat juz tutaj jestem . Pzyjechałam bez znajomosci jezyka , na czarno , bez pracy z walizką pełną jedzienia i z 50 f w kieszeni ;)))) .
Teraz bardzo dobrze sobie radzimy z moim M . Mam dobra prace , którą lubię i dobrze w niej płacą ;) .

Prawko zdałam też w Anglii jakieś 2 lata temu .
Bardzo długo mi to zajęło też jakieś 2 lata , zdałam za 3 lub 4 razem , bo tak się stresowałam że nie mogłam nogi utrzymać na pedałach !!! Tak mi się trzęsły . Powiedziałam sibie że jak kiedykolwiek straciłabym prawko nigdy wiecej nie poszła bym ponownie .

Co do szkoły to prEciez nie masz zamkniętej drogi jest teraz tyle tych weekendowych szkół policealnych itd .
Ja mam zamiar wrocić do Polski za jakieś 3 latka i wrócę do szkoły na pewno .

I nie jesteś sama na tym forum ja też mam problemy z donoszeniem juz miałam 3 poronienia i nie wiem czy kiedykolwiek bede miała szanse na ziemskie dziecko . Jeszcze próbuje , jeszcze mam nadzieję .

Nie martw się ja wczoraj też kłuciłam się z moim M ;(.
O to że się nie przykłada do starań !!!
Oczywiscie nie jest tak , bo bardzo się stara i bardzo mnie wspiera ale musiałam się wyżyć i na kimś zamieścić swoje frustracje .

Takze kochana nie jesteś sama .
I pamietaj żadne drzwi nie są zamknięte a jesli są trzeba znależć do nich klucz .
A jak nie ma klucza to wejść oknem !!!
Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Niestety i w tym cyklu nie udało mi się . Brzuch mnie boli i juz zaczyna się powoli @, do tego 2 dni za wcześnie. Trudno, nie teraz to może następnym razem.

Siwa84 robiłaś tescik? Trzymam kciuki za pozytyw

Cześć dziewczyny. Niestety i w tym cyklu nie udało mi się . Brzuch mnie boli i juz zaczyna się powoli @, do tego 2 dni za wcześnie. Trudno, nie teraz to może następnym razem.

Siwa84 robiłaś tescik? Trzymam kciuki za pozytyw
Cześć dziewczyny. U mnie też się nie udało nadal jedna kreska. @ na razie też nie ma ale myślę że dzisiaj przyjdzie.

Zaczynam więc nowe starania. Kiedyś musi się udać [emoji4]

Sent from my SM-G925F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry