reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka. Ja dziś mam mega dola:( poklocilam sie z mężem, powiedziałam mu ze jak jeszcze raz się mnie czepnie to będzie mógł sobie szukac nowej żony. Nie za bardzo sie tym przejal bo odkrecil sie i poszedł spac... A ja... A ja leze i wyje. Czuje sie strasznie. Nie chce mi sie zyc tak sobie mysle ale za chwile patrzę na moja spiaca córeczkę i mysle sobie ze wcale nie! Bardzo chce zyc dla mojej córeczki... Ale czuje sie bezwartościowa. Żadnej szkoły bo jestem po liceum. Nie mam pracy. W swoim zyciu pracowałam tylko dwa miesiące. A tak bardzo bym chciała wyjść do ludzi... Nie mam prawa jazdy. Do tego nie moge utrzymać ciąży. Mam dosc:( Dzis caly dzień mnie boli brzuch i okropnie plecy i juz bym chciała dostać ten okres albo nie dostać jesli miałaby byc ciaza...

reklama
Hejka. Ja dziś mam mega dola:( poklocilam sie z mężem, powiedziałam mu ze jak jeszcze raz się mnie czepnie to będzie mógł sobie szukac nowej żony. Nie za bardzo sie tym przejal bo odkrecil sie i poszedł spac... A ja... A ja leze i wyje. Czuje sie strasznie. Nie chce mi sie zyc tak sobie mysle ale za chwile patrzę na moja spiaca córeczkę i mysle sobie ze wcale nie! Bardzo chce zyc dla mojej córeczki... Ale czuje sie bezwartościowa. Żadnej szkoły bo jestem po liceum. Nie mam pracy. W swoim zyciu pracowałam tylko dwa miesiące. A tak bardzo bym chciała wyjść do ludzi... Nie mam prawa jazdy. Do tego nie moge utrzymać ciąży. Mam dosc:( Dzis caly dzień mnie boli brzuch i okropnie plecy i juz bym chciała dostać ten okres albo nie dostać jesli miałaby byc ciaza...
Kochana, ostatnio z podobnego powodu wylam cały dzień. Właśnie z poczucia beznadziei. Ciąż nie umiem utrzymać. Córka wcześniak - pewnie skazana będzie na codzienne zastrzyki. Ja już 2 lata robię prawko i nie mogę skończyć. Nie mogę napisać doktoratu. Nigdy nie pracowałam. Pracy w zawodzie nie będzie a nie mam pomysłu na siebie. Sama się zapuscilam i nie ogarniam mieszkania.
Będzie lepiej

hej dziewczyny,
kurde znów u mnie "cóś". Zadzwonił dziadek do męża, że auto zsunęło się po zjeździe i walnęło w garaż:( w szoku jestem, dziadek ma 86lat, mieszka sam, wciąz jeździ samochodem, byliśmy u niego w niedzielę i było ok. A tu taka historia. Pojechaliśmy do Niego po pracy, na szczęśćie nic mu się nie stało, M wyciągnął go linką holowniczą, auto uszkodzone do tego stopnia że dziadek już nim nigdzie nie pojedzie:( nie jest super wóz, więc wielije szkody nie ma, ale wiem jak dziadek się denerwuje bo przez jego brak będzie uwiązany z domem, a uwielbia las, jest myśliwym od 50lat i bez lasu... ech nie chcę nawet myśleć.....
Kurczę, dobrze, że przynajmniej dziadkowi nic się nie stało...:/

Kochana wykształcenie to nie wszystko, masz pewnie wspaniała rodzinę, a kłótnie się zdarzają... Mąż pewnie też przezywa, ale na swój sposób, wiesz, faceci są trochę inni i nawet jeśli myślimy, że coś po nich spływa to wcale nie musi tak być...
Ja prawko robię od 7 lat :p tzn. Póki co nie robię :p i non stop słyszę kiedy je skończę, ale zalewam to, mimo, że samą mnie to denerwuje :p

Wpadłam tylko się pożegnać na 3 dni ;) trzymam za Was kciuki !!!!!

My powiedzieliśmy dzieciom! Super reakcja... niespidziewalusmy się aż Tak się będą cieszyć ;) najmłodszy na obawy czy poradzi sobie z byciem starszym bratem. Pół godziny wymyslali nowe imiona :)

Uciekam spać ! Paaaa

85993e3krgxydke3.png

Nie mów tak , że jesteś beznadziejna !!! Są dni lepsze i te gorsze .

Ty po liceum to nawet lepiej niż ja , ja mam skończoną zawodówkę ;( . Byłam w liceum ale lenistwo i towarzystwo zrobiło swoje !! Nie chodziłam do szkoły bo mi się nie chciało a jak już poszłam to nie przykładałam się ;( totalna Olewka , teraz tego bardzo żałuje . Straciłam rok i poszłam do zawodówki razem z moimi koleżankami . Teaz tak myśle jaki człowiek był głupi !!!
Po skończonej zawodówce poszłam do pracy wysłali mnie do Słowacji w delegacje spędziłam tam kilka miesięcy . Pozniej nadarzyła się okazja wyjechania do Anglii i skorzystałam i od 9 lat juz tutaj jestem . Pzyjechałam bez znajomosci jezyka , na czarno , bez pracy z walizką pełną jedzienia i z 50 f w kieszeni ;)))) .
Teraz bardzo dobrze sobie radzimy z moim M . Mam dobra prace , którą lubię i dobrze w niej płacą ;) .

Prawko zdałam też w Anglii jakieś 2 lata temu .
Bardzo długo mi to zajęło też jakieś 2 lata , zdałam za 3 lub 4 razem , bo tak się stresowałam że nie mogłam nogi utrzymać na pedałach !!! Tak mi się trzęsły . Powiedziałam sibie że jak kiedykolwiek straciłabym prawko nigdy wiecej nie poszła bym ponownie .

Co do szkoły to prEciez nie masz zamkniętej drogi jest teraz tyle tych weekendowych szkół policealnych itd .
Ja mam zamiar wrocić do Polski za jakieś 3 latka i wrócę do szkoły na pewno .

I nie jesteś sama na tym forum ja też mam problemy z donoszeniem juz miałam 3 poronienia i nie wiem czy kiedykolwiek bede miała szanse na ziemskie dziecko . Jeszcze próbuje , jeszcze mam nadzieję .

Nie martw się ja wczoraj też kłuciłam się z moim M ;(.
O to że się nie przykłada do starań !!!
Oczywiscie nie jest tak , bo bardzo się stara i bardzo mnie wspiera ale musiałam się wyżyć i na kimś zamieścić swoje frustracje .

Takze kochana nie jesteś sama .
I pamietaj żadne drzwi nie są zamknięte a jesli są trzeba znależć do nich klucz .
A jak nie ma klucza to wejść oknem !!!
Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Niestety i w tym cyklu nie udało mi się . Brzuch mnie boli i juz zaczyna się powoli @, do tego 2 dni za wcześnie. Trudno, nie teraz to może następnym razem.

Siwa84 robiłaś tescik? Trzymam kciuki za pozytyw

Cześć dziewczyny. Niestety i w tym cyklu nie udało mi się . Brzuch mnie boli i juz zaczyna się powoli @, do tego 2 dni za wcześnie. Trudno, nie teraz to może następnym razem.

Siwa84 robiłaś tescik? Trzymam kciuki za pozytyw
Cześć dziewczyny. U mnie też się nie udało nadal jedna kreska. @ na razie też nie ma ale myślę że dzisiaj przyjdzie.

Zaczynam więc nowe starania. Kiedyś musi się udać [emoji4]

Sent from my SM-G925F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry