reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)
Witam :-) zatem owocnych staranek życzę i oby w tym roku jeszcze w twoim brzuszku zagościł lokator.
P.S. tez jestem po przejściach, na szczęście z byłym ślubu nie było i jedyne co nas łączy to córka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jotka_Szczotka mam nadzieję, że jednak wytrzymam te różne komentarze a jak nie to pewnie mój M mi pomoże :) A czy pójdzie nam szybko to sama nie wiem, przez bardzo długi czas brałam anty, gin stwierdziła, że niby wszystko jest ok i mam zielone światło, mam nadzieję, że nie będziemy musieli się przygotować na wielomiesięczne starania :)

Mimo że jestem tutaj krótko to już w jakiś sposób się do was przywiązalam :-)

Córka do szkoły wydelegowana, to mogę już zasnąć po tej zakichanej nocce. A była okropnie ciężka, bogu dzięki jeszcze tylko jedna i pięć dni wolnego :-D Całą nockę czułam to dziwne ćmienie w podbrzuszu i kilka razy odezwał się jajnik z którego była owu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mimo że jestem tutaj krótko to już w jakiś sposób się do was przywiązalam :-)

Córka do szkoły wydelegowana, to mogę już zasnąć po tej zakichanej nocce. A była okropnie ciężka, bogu dzięki jeszcze tylko jedna i pięć dni wolnego :-D Całą nockę czułam to dziwne ćmienie w podbrzuszu i kilka razy odezwał się jajnik z którego była owu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No nooo... niech sie tam rozwija wszystko dobrze!!!

Mnie btzych cmi od niedzieli. Jakos tak dziwwnie. A babluje mnie wieczorem o matko... az rozrywa mi trzewia.

zem3j44j4b8qvg9a.png

A mnie coś chyba rozkłada :( dopadł mnie katar, chyba mam przeziębione zatoki :( Mam nadzieję, że szybko przejdzie

Jotka_Szczotka mam nadzieję, że jednak wytrzymam te różne komentarze a jak nie to pewnie mój M mi pomoże :) A czy pójdzie nam szybko to sama nie wiem, przez bardzo długi czas brałam anty, gin stwierdziła, że niby wszystko jest ok i mam zielone światło, mam nadzieję, że nie będziemy musieli się przygotować na wielomiesięczne starania :)
Oj nie mysl tak odrazu! Bo bedziesz sie stresowac a po co??

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
No nooo... niech sie tam rozwija wszystko dobrze!!!

Mnie btzych cmi od niedzieli. Jakos tak dziwwnie. A babluje mnie wieczorem o matko... az rozrywa mi trzewia.

zem3j44j4b8qvg9a.png
To ja momentami czuję jakieś dziwne ciągnięcie w podbrzuszu.....aaaaa może i u Ciebie się coś rozwija....

Dobra ja juz na serio uciekam w kimę bo o 13 muszę wstać, młoda ze szkoły wtedy wraca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry