reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)
Witam :-) zatem owocnych staranek życzę i oby w tym roku jeszcze w twoim brzuszku zagościł lokator.
P.S. tez jestem po przejściach, na szczęście z byłym ślubu nie było i jedyne co nas łączy to córka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jotka_Szczotka mam nadzieję, że jednak wytrzymam te różne komentarze a jak nie to pewnie mój M mi pomoże :) A czy pójdzie nam szybko to sama nie wiem, przez bardzo długi czas brałam anty, gin stwierdziła, że niby wszystko jest ok i mam zielone światło, mam nadzieję, że nie będziemy musieli się przygotować na wielomiesięczne starania :)

Mimo że jestem tutaj krótko to już w jakiś sposób się do was przywiązalam :-)

Córka do szkoły wydelegowana, to mogę już zasnąć po tej zakichanej nocce. A była okropnie ciężka, bogu dzięki jeszcze tylko jedna i pięć dni wolnego :-D Całą nockę czułam to dziwne ćmienie w podbrzuszu i kilka razy odezwał się jajnik z którego była owu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mimo że jestem tutaj krótko to już w jakiś sposób się do was przywiązalam :-)

Córka do szkoły wydelegowana, to mogę już zasnąć po tej zakichanej nocce. A była okropnie ciężka, bogu dzięki jeszcze tylko jedna i pięć dni wolnego :-D Całą nockę czułam to dziwne ćmienie w podbrzuszu i kilka razy odezwał się jajnik z którego była owu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No nooo... niech sie tam rozwija wszystko dobrze!!!

Mnie btzych cmi od niedzieli. Jakos tak dziwwnie. A babluje mnie wieczorem o matko... az rozrywa mi trzewia.

zem3j44j4b8qvg9a.png

A mnie coś chyba rozkłada :( dopadł mnie katar, chyba mam przeziębione zatoki :( Mam nadzieję, że szybko przejdzie

Jotka_Szczotka mam nadzieję, że jednak wytrzymam te różne komentarze a jak nie to pewnie mój M mi pomoże :) A czy pójdzie nam szybko to sama nie wiem, przez bardzo długi czas brałam anty, gin stwierdziła, że niby wszystko jest ok i mam zielone światło, mam nadzieję, że nie będziemy musieli się przygotować na wielomiesięczne starania :)
Oj nie mysl tak odrazu! Bo bedziesz sie stresowac a po co??

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
No nooo... niech sie tam rozwija wszystko dobrze!!!

Mnie btzych cmi od niedzieli. Jakos tak dziwwnie. A babluje mnie wieczorem o matko... az rozrywa mi trzewia.

zem3j44j4b8qvg9a.png
To ja momentami czuję jakieś dziwne ciągnięcie w podbrzuszu.....aaaaa może i u Ciebie się coś rozwija....

Dobra ja juz na serio uciekam w kimę bo o 13 muszę wstać, młoda ze szkoły wtedy wraca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry